[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
佢搶fo搶到好黑人憎
行埋一邊啦
我覺得係 好cheap
宜家成日黐住姜仔可以出多D鏡嘛
影姜仔時唔覺意會影埋佢
黐住姜仔睇下可唔可以吸幾粒糖幫佢舉牌呀
黐到咩著數都好啦

諗起佢o係造星時不屑姜仔個西樣 假到嘔
死開啦 咪乸再黐住姜仔呀
佢唔係比人話對姜仔好好
先比人封做大表哥 意指佢錫住姜仔咩?

就係偏幫到條星座撚廣告、mv勁多畫面
出去成日企偏中間 連叱吒早走都要編佢去近中間位
偏幫佢咪更加討厭 睇下咩人先得架
又一個愛佢變成害佢既例子

原本對佢無咩野
今年開始佢係我心中最top
乞人憎
宜家我地咪話佢扮撚曬野囉
等大戶姜糖讚下佢 幫下佢
好心啦 之前就唔好咁西啦

最近又見到佢西樣 企中間都無得揸咪唔順氣嗎
咁都可以有負皮,但就無人答我
我理撚得佢努唔努力 唔好再講努力論
我見到ge係AK AL frankie tiger lokman都有進步
佢冇
唔計AL本身多fans
mirror起步時tiger frankie都唔係太多fans
依家已超越佢十幾廿個馬位
我只係記得佢努力同條女去旅行之後扮氣候大使

星座撚比公司硬捧 佢又努力搶fo
都係冇人氣 收皮好唔好
覆緊呢句「冇fans冇人氣唔緊要 勤力增值自己一定有人睇到」
佢又唔係無勤力增值
我覺得佢唱歌好過開頭好多啦
但咪又一堆人選擇性見唔到
多咗班姜糖做佢fans囉
不過人地照舉姜濤牌,百日宴坐返姜糖嗰圍咋嘛
得閒ig post吓佢啲相博佢一定repost
當佢水泡咁
呢樣我哋都有d反感,但大表哥好慷慨,間唔屎會講吓行蹤,又會影吓仔仔相俾我哋睇,所以都繼續留喺佢tg group

土味情話,不了
睇到 但佢搶fo仍然係黑我憎
花姐捧邊個邊個就沉理論?
慷慨? 放情報先有人理
燈神
麻煩快d 捧埋肌肉佬
Edan jm9由韓頭愈搞愈MK

好正
好撚有香港既感覺
Jeremy同姜濤老實講 有陣大陸味

咁憎佢搶fo咪憎佢搶fo
講咩「冇fans冇人氣唔緊要 勤力增值自己一定有人睇到」係度否定人地有勤力增值自己
要憎stanley又鬧stanley都唔會係base on不實嘅野去話呀嘛?
stanley真係慘
影仔仔相俾你地睇仲要俾你地過橋抽板咁係度笑佢
見倒咁多人盲反Stanley 覺得大表哥都係冇乜觀眾緣
由星座撚呢個名開始已經得罪哂觀眾啦
蕭生再加一腳
陰公豬
多謝蕭生
預多個位俾星座撚啦
不如佢地兩個組小分隊 一個唱一個跳 咪好囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞