[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
見到句母愛大發就諗起啲60歲叫姜媽做奶奶
都。。。有愛嘅
拍綜藝真係要表達多d拍出來先好笑,寧願有多d shot比人剪走都好過唔夠shot用,個個都唔講嘢有咩好睇

雖然星座講得多但平時玩游戲睇得出佢都會讓隊友,唔係咩都搶出位
綜藝節目真係要兩邊都打打鬧鬧先好睇
如果唔玩得就會搞到成件事好尷尬

想贊下Jeremy,之前遊樂園比賽俾對手當眾除鞋,都笑住去埋終點,最後搞到輸咗要大懲罰扯鼻毛,但係都無嬲過無發脾氣
Agger你見error遊咁好睇就係因為夠癲啲人又玩得
試下error啲人黑面走左去仲唔比人屌上天花板咩
黑面果集真係放送事故來
黑面嗰集 fb啲comment係mirror go預告當中最高
黑面條友on9都算
viu真係剪出嚟播果下
Jeremy 世紀一跌我笑到傻
真係笑到抖唔到氣
佢仲要fing手 個剪接令到件事更加好笑
如果唔好剪咁多星座撚搶fo
佢應該會受歡迎啲
因為tiger 無呢種小朋友感覺,tiger台下都係較成熟,其實同姜濤唔同type 。
各有各風格。
不過姜濤的確好吸粉,睇到佢嘅行為同表演就自自然被吸,所以佢粉絲人數增長速度係快同多
我覺得今集佢唔係好煩喎,佢嘅鏡頭都ok,唔係夾硬嚟,佢講野都係講返遊戲拍果時嘅野,唔係刻意搶fo,今集幾好睇

alton fc 啲野賣得咁撚貴唔好去搶?
值唔值
唔計比班腦殘姜糖/KSB激到轉會D人既話姜仔依家fans 數會仲多
頭3個係咩事
tee 後面係發光物料不過都好貴
識發光
唔明點解成日講講下都會有人提返起個唔存在嘅人
咁快又唔記得佢頒獎禮早走去旅行
你見過"60"果個真人未?佢亂翕自己60歲咋喎!
200幾300蚊
貴過官方野咁
哪來的自信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞