[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
仲有事隔一個月又去旅行 做新人做得真係歎
但宜家好似奬條星座撚咁 次撚次一字排開都企中間 佢憑咩
點解唔係副隊或者姜仔呀 一係就大家輪流啦 點撚樣排位架 咁撚唔公平係咪要人脱粉呀
次次出場企中間 其他時間就自己霸中間 死撚開啦
佢咪又係西面 現場睇o係度爭位 訪問就搶答 讓咩撚

其實究竟幾時有「次次企中間」? 咪再抹黑啦
頒獎禮早走係唔岩,但收爐無job個陣去個短trip都要鬧?其他仔仔無去旅行?

唔使幫星座撚講好說話啦
觀眾緣冇就冇
天生的
同一件事第二個做唔會俾人鬧,佢就會
就係因為佢冇觀眾緣

成日講觀眾緣觀眾緣
說穿了咪一堆對人有成見嘅人唔肯認
會唔會係排位要咁企?
利申:無錄唔知

一定唔係
遊戲中,完全冇排位可言
唔止我一個觀眾見到即刻屌出聲

其實一次企咗中間你就記到而家,你份人都幾小器,咁姜濤AL企咗一萬次中間你係咪要獲獲都吊佢地?

因為stanley無觀眾緣
所以人地做就得 佢做就唔得
總之stanley就係原罪 做乜都錯呀
你懵撚左?
公司Annual Dinner唔係private event咁咩先係
唔理間公司想唔想啲相/片流出
fans去呢啲場合就應該屌喇下嘛

你話完左係出面等都算喇
啲人搏大霧入埋去呀
醜唔醜呀

屌你諗撚清楚個根源係咩先啦
做明星咩講得 咩唔講得自己知
如果係完全要封鎖消息 根本做左都唔會有人知
你有冇見過古天樂日日拍戲會話晒比人知係邊個片場拍呀
如果要話D FANS搏大霧影衰MIRROR
咁你應該要問下MIRROR其實係咪真係唔想比人知 唔想比人跟
ANNUAL DINNER間間公司唔同玩法 有公司要STAFF CARD先入得
有公司可以帶FD帶屋企人 有公司比錢就可以去
你唔係HSBC STAFF點知人地究竟咩玩法
唔好成撚日講到係FANS癲 根本好多野係相輔相成

你咪合理化班痴線fans嘅行為喇
Mirror係咪古天樂呀而家
拍戲要保密唔講有幾出奇

根本之前有個出哂poster嘅annual dinner
再早幾日個annual dinner
都有人搏大霧喎
咁仲有冇得賴有人放風呀

你理撚得人地公司點玩法
總之你唔係員工你去嚟把撚呀

呢樣可以返去大家之前講tg grp既問題
放風 粒星自己講多左去邊到做野 又或者fans自己識人知
本來都唔會咁大陣象
其實依家最慘係一有咩消息係tg就一傳十 十傳百
明明唔多人知既annual dinner 都變到可以咁多人去
明明唔識私追既人見到私追咁happy都想跟啦
啲非公開活動多人到咁 傻傻分不清咩叫私追
咪撚咁天真啦 呢個係娛樂圈呀
明星自己放料有幾撚奇呀
根本呢個就係公司想要既效果
要慳公關費咪唯有扮唔覺意放料囉
如果佢地冇FANS去到癲撚晒咁 佢地點話比人知點解要收咁貴呀
根本呢行一向就係咁運作

柒左就認啦好冇
送機接機就話放風做勢我都算 可以搏上報
annual dinner 做你老母勢公你老母關
你有邊撚次見過明星出席annual dinner 會上新聞呀?
annual dinner 從來只有公司同明星自己出post做宣傳嘅效果 唔撚關你班腦殘粉事呀

唔好咁撚柒啦 接機送機冇錢收架
ANNUAL DINNER先係搵真錢呀
攪ANNUAL DINNER來來去去都係果幾間PR架咋
而家係要做人幫手做勢先可以抬高個價呀
PR之間都要靠REFERRAL REFERENCE先SELL到客

如果我公司請咗個組合做annual dinner嘉賓
點知請完佢,佢啲fans會不請自來搏大霧衝入黎
我下次唔會想再請佢
annual dinner都係想自己員工happy
又唔係要娛樂你班fans
柒左就認啦好冇
送機接機就話放風做勢我都算 可以搏上報
annual dinner 做你老母勢公你老母關
你有邊撚次見過明星出席annual dinner 會上新聞呀?
annual dinner 從來只有公司同明星自己出post做宣傳嘅效果 唔撚關你班腦殘粉事呀

PR之間都要靠REFERRAL REFERENCE先SELL到客

我下次唔會想再請佢

咪係,跟本請佢用呢個價錢值唔值,同有無fans到場撐場,係無撚有關係
分分鐘有fans黎到阻頭阻勢間公司仲反感

你要睇呢粒星值咩價平時啲活動都睇到
但一定唔係annual dinner 囉 onlun99

我下次唔會想再請佢

咪係,跟本請佢用呢個價錢值唔值,同有無fans到場撐場,係無撚有關係

成日以為自己拋多幾隻英文係行內人好威威
變相鼓吹腦殘粉衝入私人場合搞事
行內人咁勁勁咪去幫mirror 手做公關lor 鼓勵腦殘私追撚搞事係咩玩法

我下次唔會想再請佢

最低能係啲人偷入好心低調啲
又大嗌又去晒台前
有邊個唔知佢地係fans
有人想要既北韓語錄
(本身無打格仔,格仔係我打既)
有人想要既北韓語錄

more
真係好撚好笑
有人想要既北韓語錄

比嬲嬲就要起底
咁連登幾百條友轟你隻樹熊你地又起左未
有人想要既北韓語錄

真. 北韓
同我捉曬班脫北者去斬!
有人想要既北韓語錄

去提下佢小心d啦
佢就快係個世界消失
有馬友anson 相未

一個谷都冇入
淨係想正正常常追下mirror
一個谷都冇入
淨係想正正常常追下mirror

出唔出event ?
有人想要既北韓語錄

去提下佢小心d啦
佢就快係個世界消失

有人想要既北韓語錄

去提下佢小心d啦
佢就快係個世界消失

果然係北韓
有人想要既北韓語錄

好好笑
有無多d
有馬友anson 相未

希望係撞衫
一日無追,咁多po
好似好多花生食

其實viutv個乞丐係咪就想班fans去幫手造勢?
fans去annual dinner嘅問題都講過好多次啦
花姐睇完都唔出聲姐係默認?
有人想要既北韓語錄

比嬲嬲就要起底

哇,柒到睇到我唔敢復添
好難想象北韓谷入邊仲有無正常人生還?
有人想要既北韓語錄

去提下佢小心d啦
佢就快係個世界消失

果然係北韓

我好L驚呀我都係到鬧過ian會唔會起我架
有人想要既北韓語錄

比嬲嬲就要起底

哇,柒到睇到我唔敢復添

有北韓人
咁係咪正常
比嬲嬲就要起底

哇,柒到睇到我唔敢復添

有北韓人
咁係咪正常

係咪姓金
有馬友anson 相未

希望係撞衫

凈係撞衫又好似無咩說服力喎,仲有無其他
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞