[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
咁兩套都有姜仔 我諗點都會多fans睇掛
本身以為會好似造星咁講唱歌跳舞追夢
星座撚搶位搶fo過曬火位啦
做訪問係都要搭咀疊聲 仲要中埋去遮撚住人
早走去旅行係紀律問題 仲要係第一次出席既頒獎禮 組合自己爭緊獎架
但都仲要排佢企同坐偏中間 走得方便D咩
好心就唔好去 慳番化妝整頭服裝錢啦
不過原來經理人一早識佢 唔怪得o甘都批啦
亦唔怪得偏幫佢 硬捧佢 幫佢講説話啦
人氣o甘撚低都一早揀佢入隊 其他人反而等完又等
宜家知啦 原來有後台
恰咩撚吖
Jer有早走去旅行 有份被偏幫咩?
唔係個廣告同mv o甘撚多星座撚都無野架 係viutv做到o甘唔公平 係要討人厭
仲有stickers佢憑咩有o甘撚多個呀 我係鏡粉都唔download囉 o甘撚大細超 仲搶o甘撚多資源
唔係宜家成撚日都見佢企偏中間 都唔撚出黎屌啦 恰佢?痴撚線
係覺得小事o甘點解次次條撚樣都係偏中間 有幾個就次次側邊呀 係講緊公平D 輪流得唔得呀?
定係經理人覺得要益佢呀? 做到o甘撚明顯咩事先
o甘撚偏心當初唔好搵埋其他人組團 自己捧撚飽去啦
最撚憎靠後台既artiste
講撚咗好多次
甘你老母咩

新會然唔緊要,但唔該尊重下連登文化啦!
stickers 有幾多個都要計較
小學畢業未
隔離台出埠拍劇又有送機通告啦
韓國MG果次送機接機 肯撚定多fans過人地果兩條友囉
唔叫文字記者去 自己台派人去採訪得唔得呀?
影半夜一大班fans尖叫 再做兩句訪問都好啦 姜仔俾人圍 咪捉兩三個清閒D做囉 搵job就係要俾人知多fans呀

Viutv幾時先識幫自己artistes同節目宣傳呀?
正確黎講 幾時先幫mirror宣傳呀?
唔計較得唔好出囉
佢憑咩撚多過其他人先
硬捧到出面咪乞撚人憎囉
出多兩個stickers 就叫硬捧
小學老師有無教你邏輯
嘩講到早走無錯呀 做人唔洗要紀律?
宜家就講得好聽 爭唔到獎就早走都無所謂 係咩觀念
早走佢都唔係第一次 10強話係去跳舞 但咪又俾人知佢期間同條女去玩
果時D人都屌架 人地爭入10強爭餐飽 佢明知要去美國撞時間 早走又可以
唔撚係睇到宜家持續唔公平 都費撚事提佢啦
講野唔係搶fo 不過爭野講係囉
我以前唔憎佢架 係viutv自己做埋曬唔公平野做衰 再加上佢好撚鍾意搶fo
錯哂
姜濤AL好多時企得側過星座撚啦
咪就係話公司安排唔公平囉
我無話邊個企中間就冇問題 係應該輪住呀
成隊人點解有四個永遠係側邊 而佢就越黎越中間
睇到佢鬧stanley憑咩多stickers 真係笑咗出聲 爭啲以為佢假膠
痴撚線 咪撚扭曲啦
講緊係公平呀 (姜仔最紅無得講)
星座撚個人stickers已經多過人 仲有三個人stickers
隊長副隊長都係得一個
無人氣仲多過人好多 唔係硬捧係咩?
星座撚就係星,可以多過人,其他人包括隊長係嘍囉,唔撚洗出,粗粗地一個夠啦
講咩一秒間 講緊出場呀
佢有幾可側邊 講mv更加唔公平
第一次追星? 出場、合照唔係睇排位睇咩
Fans唔係最緊張粒星企得前唔前 中唔中間?
不過mirror一隊本身無所謂 係睇唔過眼有幾個次次都係側邊 而星座撚成日偏中 講緊係公平番少少
如果講到唔緊要 下次唔好排 由佢地自己企 不過公司明顯唔係這樣諗
係講緊公平
係呀 明明係男團 就係唔撚明點解越黎越離譜
一而再 再而三都係偏心一個人囉 係累積 已經唔係講緊單一件事
係好唔明仲要做得好撚出面
追mirror好地地 係要搞到唔撚公平 viutv真係垃圾
邊個c9係做影視行業架? 攞到viutv節目簡介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞