[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
唔畀人跟返cut機前企緊個位咩
冇觀眾緣就要被人追擊
得喇畀哂你鍾意個仔仔次次企中間得未呀
咪就係,員工annual dinner唔係員工,但搏大霧入場真係好唔要得
就算你話唔食野,識人帶入場,都唔應該囉
HKT個次成班人入哂去睇,厚面皮到呢
尋日唔知,我估衝左入場個D應該唔敢出聲啦,唔怕比人X咩

仲勁快放片出嚟,高效率
屌你諗撚清楚個根源係咩先啦
做明星咩講得 咩唔講得自己知
如果係完全要封鎖消息 根本做左都唔會有人知
你有冇見過古天樂日日拍戲會話晒比人知係邊個片場拍呀
如果要話D FANS搏大霧影衰MIRROR
咁你應該要問下MIRROR其實係咪真係唔想比人知 唔想比人跟
ANNUAL DINNER間間公司唔同玩法 有公司要STAFF CARD先入得
有公司可以帶FD帶屋企人 有公司比錢就可以去
你唔係HSBC STAFF點知人地究竟咩玩法
唔好成撚日講到係FANS癲 根本好多野係相輔相成
最燥係有D人好似上面條北韓撚咁講到出post 講比你知有annual dinner 就姣婆 fans 9衝入去係姿粉客

邊撚度有姣婆呀??冇人講要你9衝入去去呀賴得就賴?
之後成班曲街, 仲要跟船返香港, 送埋的士車尾先肯走, 全程拍片, 唔知唔識佢地真係會以為咩大人物.
我話北韓人有份搏懵就真喇
咁你係咪覺得MIRROR好撚想有人跟 所以出曬post咁引人跟?
哇 真係好辛苦大家去搏懵呀
你咁清楚MIRROR想點 搞到我都覺得你係staff添呀
其實呢度嚟嚟去去都係嗰一兩條友係咁鬧stanley 但總有十幾個正評
講真又唔覺得stanley 係咁差起碼見佢唱歌都有進步 真係恰stanley 少fans
其實講咩私唔私人活動
Mg錄節目都公開抽fans
咪又係有人搏懵入
根本d人一知就會狗衝
我都覺得stanley唔差
對比造星時期好左好多
至少唱歌好左好多啦
好似自從胸肌事件之後佢就冇曬啲觀眾緣咁 慘
開壊左個頭
D人見次次活動都可以後補入或搏大霧
就諗住次次都得
好樣衰囉
Stanley 唔搶fo 其實其他位我都okay 佢
諗下係咩人開左個頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞