[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
咁當初都係造星夠貼地先有討論既價值
我覺得出道咁短時間,粉嚟講都算多,但就真係唔算係紅,有好多人都仲未識mirror
我真心唔識討好admin去拎拍攝既限量位
所以應該會做佛系fans,有活動就去下,有碟就買下
最撚慘姜濤已經唔係會上水傾計,次次上水都要同粉絲道歉,唔好意思影唔到相,唔好意思唔好係出面等我,成日唔好意思、對唔住
姜濤真係好乖仔好有禮貌
仲講返造星咪就係脫離唔到參賽者既影子囉
咪就係唔係真正明星囉
我係話佢地一早已經玩開親民呀
咪繼續親民搞到咁囉
開左個頭收唔到個尾呀
幾時有見過大明星會咁貼地

以家應該好多粉都選擇做佛系
呢個真係O撚晒咀
次次都對唔住 唔好意思
其實佢做錯d咩要不停道歉
影唔到相又道歉 簽唔到名又道歉
佢都係任人擺佈啫 洗唔洗下下攬晒上身
真係咁驚d fans唔高興?
影少張相 簽少個名就會走粉?
佢既成功係來自佢自己既明星吸引力
係佢自己本身既實力
呢d野唔係應該建立係fans身上
如果佢唔諗通呢點 只會成日都覺得患得患失
佢真係要睇清楚佢有今時今日唔係淨係因為fans
係佢自己既實力 佢要對自己有自信呀
係?閞名please, 好想知
佢太乖仔啦,無錯佢成功係自己努力得返嚟,但粉絲幫佢應援都係有出心出力,佢想報答粉絲係無可厚非,但就總有d粉絲唔心足,成日死纏爛打攪到姜濤難做。
好撚憎果d粉,百日宴已經講咗唔好去停車場等,其實本身都唔應該,但都仲有人去等cls
都真係好難唔做 到到都係小圈子
真係得個睇字
班姜糖最好反省下自己迫到姜仔咁好咩
我覺得個tg gp某程度上係影響緊班仔既發展
首先tg gp日日都攻心計 又要討好admin 又要埋堆
然後唔入gp既fans就乜都唔知 覺得係fans就要入gp 老馮咁 咁樣真係好易流失fans

另外d仔同花姐又好緊張tg gp d人既意見
特別係聽左d擦鞋說話 花姐又真係當正自己好好野
咁就永遠活係tg gp擦鞋狗既說話入邊
有無理過非tg gp fans 吸街外fans
一味就比班admin八婆話事
其實mirror唔係真係好紅
班tg gp fans同花姐唔好再自我感覺良好 害死班仔

而家mirror變左花姐同仔仔同班瘋狂admin同好友幾十人係度圍爐
我覺得個tg gp某程度上係影響緊班仔既發展
首先tg gp日日都攻心計 又要討好admin 又要埋堆
然後唔入gp既fans就乜都唔知 覺得係fans就要入gp 老馮咁 咁樣真係好易流失fans

另外d仔同花姐又好緊張tg gp d人既意見
特別係聽左d擦鞋說話 花姐又真係當正自己好好野
咁就永遠活係tg gp擦鞋狗既說話入邊
有無理過非tg gp fans 吸街外fans
一味就比班admin八婆話事
其實mirror唔係真係好紅
班tg gp fans同花姐唔好再自我感覺良好 害死班仔
其實真係唔紅
黎黎去去都係果堆人
睇落好似好多
次次都係嗰班人
Fans又會內部流動
只會越黎越少人

比著你係新fans,原來追佢地之前要搞清一大堆人際關係先可以開始追的,都費事追啦
其實ian走夠音未
alton fc 啲野真係柒撚到喊
新admin 唔係好鐘意解釋架咩幾時又上黎呀
乜撚野公司請啲咁識設計既設計師
回帶

今次上台表演都繼續走音可以話你唔專業未呀
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞