[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
jer edan ian
lokman alton lokman
Jeremy frankie tiger ak
姜 al
lokman Alton stanley
原來ian有兩個哥哥 一個姐姐
想瘋狂餵jeremy食野
姜son不了
想玩cp到幾時
想聽姜自己唱廣東歌多啲
有無睇琴晚個表演,姜跳得好過AL 好多
姜應該要單飛廣東話普通話泡菜話都駕馭到
廣東話??
曲到好肉酸呀,收皮啦
睇咗琴晚啲片 Frankie真係靚仔到癲
企center位好J到
唔撚係嘛 姜糖真係日日都想姜糖單飛 其實真係唔係咁紅囉
上面曲線又擺姜糖上枱
明明花姐grp都已經有人話想姜濤part下其他人
擺明曲線啦 咁都中計
都唔係嫁 有D姜糖日日都咁諗
唔係好想再睇姜濤part教主
其實點解要咁反姜son?
明明佢地2個嘅表演都好好睇,佢地一齊嘅互動又係好笑同好睇。
就係因為比人組成咗cp,驚姜濤情竇初開?為反而反?
姜糖驚阿嘛 個個當正自己係姜濤阿媽同女朋友咁
我都覺其實姜son as a組合係好夾好好睇只要唔賣腐的話
啲姜糖都痴撚線成日驚姜仔會中意al
跟手好多姜糖都憎al 成件事好on9
Feel到就算姜仔同咩人小分隊啲姜糖都會鬧然後話想睇姜仔自己一個多啲
Cls,姜濤就算唔同教主一齊,都唔會同班女友粉一齊啦
連做好朋友都要管,好撚煩見唔到姜濤同AL去韓國好開心咩
好變態,如果德國仔係al嘅話,最新果個mg彩蛋應該又比女友粉插到飛起

以家班女友粉為求分開姜濤同al,不停推姜濤同其他人組,又話期待又話有新鮮感
咪係囉,根本就係好朋友,講真al真係好好照顧姜濤,睇上次障礙賽,al都等埋姜濤,扶住佢落小巴。

難得以家姜濤有甘好嘅好朋友,好心班糖就收下,唔好為反而反啦
咪係囉,根本就係好朋友,講真al真係好好照顧姜濤,睇上次障礙賽,al都等埋姜濤,扶住佢落小巴。

難得以家姜濤有甘好嘅好朋友,好心班糖就收下,唔好為反而反啦
但好明顯上面條友就唔係姜糖啦
想睇下姜濤part 其他人就係反姜son?
我都想睇下姜濤拍jeremy/tiger 呀 成日姜son 好悶
大把姜媽..姜太..姜女友出黎管住哂!當左係自己個仔自己條仔膠到無極限....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞