[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
Edan同AL 屎橋多,又玩得放真係好正,好好笑,游戲節目就係要咁先好睇 AL平時明明Sell chok同型,但一玩起上黎就無曬偶像包伏,成個小朋友咁,反差萌好正
呢個組合嘅化學作用超搞笑,令個節目好睇好多!
最後成班仔仔又咁有愛,大團圓結局
呢幾集遊戲好睇!有技巧、有團結、有火花!
佢真係唔好怪連登係咁鬧佢
一切都係因為佢過份搶fo同過份show off
今集係我睇咁多集mirror go 笑得最大聲既一集,屋企人都係呢幾集先跟住睇,今次要讚下,剪輯好左,唔係就浪費左泰國之旅
今集唔錯,其實大團圓結局都幾好!唔想睇虫虫
edan AL Ak都好玩得又夠醒目,佢地同組好有綜藝感,最尾Ak嗌耶穌真係笑鬼死
今集真係好睇
最尾好感動姜濤好sweet
同埋AK大嗌好好笑
姜濤都係呀,台上型到爆,台下小朋友一樣,台下天真無邪性格好吸引
咁多人鍾意姜濤其實唔完全因為個樣/唱跳實力
係反差萌
姜濤一上台真係好有星味,呢方面其他仔仔真係要惡補
其實拍攝期間大家都可以講嘢,最後多唔多鏡頭係剪接嘅問題,唔關stanley事。只能怪個剪接剪得衰
姜仔係全民造星一開始已經有星味,但係其他仔仔例如edan, jeremy出道後已經愈嚟愈好,吸到唔少粉啦
非姜糖都覺得姜b真係好cute
組員俾佢揸車佢有種成功扭到媽咪買玩具嘅feel咁講多謝
我覺得教主都好星味啊,佢同姜濤兩個都係私底下細路仔,一上台表演就勁charm AK台風都幾好
其他仔仔edan Jeremy都有好大進步啊
琴晚睇到姜仔想揸車但又唔講然後被Lokman篤爆再成功揸車講多謝嗰度真係忍唔住講咗好幾句好得意好可愛
真係成個小朋友咁
頭先都忍唔住上fb睇多幾次
佢呢種好吸媽媽粉,母愛大發
比起其他mirror 成員 姜濤既媽媽粉特別多Tiger都係19歲反而冇mud 媽媽粉
其他成員好似Jeremy Edan AL 都好似都冇
你唔講其實都唔係好覺佢唔係到囉
反正MIRROR GO有無佢都無咩分別⋯⋯
又唔好咁講,其實tiger仔都好可愛架,跳拉丁舞個陣都好charm,我媽就好鍾意佢,之不過怕醜唔好意思出活動撐場啫
星座撚真係好煩,幾時收皮
我又覺得佢煩都好過有人黑面搞壞曬個氣氛
發脾氣果集真係最差
對比番最新呢集同樣alton組出擊但星座個反應係玉石俱焚而唔係黑面走人令成件事輕鬆左似番個綜藝
同埋其實都係剪片剪到佢多野講又唔可以咁盲反
其實係同組其他人講得少/唔好先比人剪走左
都唔可以怪晒佢
同意,主要係藍組有兩個比較靜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞