[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
到底幾時肯幫佢整過個髮型
人地廣告商受咪得囉 花姐理得你
不過我支持全民造星2呀 到時發掘多啲人才先俾到壓力同威脅啲仔令佢地進步 良性競爭
當初mirror唔係話想用akb48模式咩
姐係有人加入有人走
我覺得姜濤扮教主似啲
唔講都知扮緊教主
有咩?邊到?
我鍾意lokman頭巾個造型啊
明明孫悟空個陣好型,宜家成日披頭散髮
MIRROR都未搞得掂,仲有隊Error
搞乜造星2啊,唔想睇啊大佬

btw點解姜濤琴晚拍嘢,又有星座撚份?
咁樣捧佢真係有用咩
睇相似拍劇
應該係茶木廣告
拍廣告呀
應該係廣告商揀邊個成員拍嘅
可能唔同人又唔同價錢
認同,果次好好睇,又有型
以家個頭好似想將lokman變mj
廣告商點會選冇人氣的成員呀
擺明係公司硬捧星座撚
就算公司力推都要客戶接受,其實完全睇唔出viutv有幾硬捧stanley, d 得幾個人出嘅event 次次無佢份
無計...佢呢啲髮型好難搞,可能怕頭巾得太耐想轉下個style 點知變左MJ
好似得 edan alton tiger未拍過廣告...
我希望edan 同tiger 係因為仲係學生所以少job...想見佢2個多過星座
係啦 爵爺都靚仔呀
點解仲未有廣告架 影下硬照都好呀
edan都幾慘.... 明明團內既人氣高左好多
Mirror go又突出
但係到而家都係咩event都冇佢又冇廣告
可能有啲客其實都仲係停留係造星時期既人氣,冇跟得咁貼
大館
正露丸

(雖然係mirror之前
記得佢之前講話係佢決定左行哩條路之後就去左幾十個casting 就中左哩兩個
而家入左mirror反而冇
花媽唔識promote d仔囉
講真Microsoft 唔知點解係搭AK 星座撚
如果廣告商一定要姜仔 sell下搭爵爺會唔會啱d
爵爺先係學生 office365 真正用家
條橋都可以改係姜仔由學生到做明星都有office365幫手
爵爺就學生同明星兩邊兼顧好彩有office365
有時sell客就係要幫佢度埋橋架啦
好撚癲 姜仔 星座撚 個廣告拍左12、3個鐘都未完
MK活地阿倫唔野少
希望拍出嚟唔係
真係唔講都唔記得星座仲有Microsoft哩單嘢
可唔可以俾D機會edan
so far連雙Jer都好似只得一個puma推廣
佢哋有邊樣差得過星座?

講job同廣告最多應該係姜濤、AL、AK,
lokman同frankie都OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞