[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
炒9左佢喇
唔識肥妹搏唔到果d咪好慘
咁viutv洗唔洗搵臥底潛入間公司度做 等annual dinner嗰陣多啲人起鬨舉機影相啊?
你估啲PR on9?唔識分邊啲係真staff 邊啲係fans搏懵?
唉 算鳩數 講撚左成朝都講唔撚明
你入左行再搵我 我再慢慢解釋你聽
點搞呀你
講左成朝無人明
考唔考慮轉行呀?
Pr都做唔掂
其實呀星座撚係真係成日搶fo
尤其係對上一次ig live
但話佢早走去旅行個啲就咪鬼講啦
只可以講星座撚無觀眾緣
警察樣
佢以前次次訪問都靜到好似唔存在咁,會唔會係ViuTV想佢講番多少少野?
多野講咪好囉,做訪問個個都好似自修室咁好咩
你都真係幾屈機
琴日屈仔仔group 批鬥你
今朝又屈放風仔仔係姣婆
mirror 好多仔都比較靜
少少搶其實ok,好似最新一集mg都唔錯
但對上果次live就多咗
有馬友anson 相未
你又知
我天資愚鈍 冇人地撈得咁掂 都係交返比佢啦
希望佢越撈越掂 到時記得睇住mirror啊
應該話星座撚唔係中間,就係偏中間
你整D相出黎做咩姐 講緊出場排位呀
新年未收爐架 仲有個蘋果live 旅行就旅行 理得佢長定短
有邊個仔早走去旅行 一個月去一次旅行呀
仲要硬捧佢 Viutv正乞兒
其實佢以前次次出活動,知道無人舉佢牌佢會行埋一二邊 佢live講過決賽之後都唔敢出來影相怕見到其他粉尷尬。花姐之前ig講過佢係唔中意搶風頭,我諗唔會係講反話串佢呱

可能近排比佢班fans鼓勵多左,或者公司又話過佢佢先活躍左,想攪下氣氛over左搶左fo
竟然會有人咁撚執著邊個企中間呢啲咁撚濕碎既問題
姜濤企唔企中間都係最多fans
stanley企中間都係最撚少fans架啦
如果係真係好黑心 又搞9edan 又賴皮皮放風
Felix 話4月拍MV 到時有fans搏大霧肯定係Felix唔啱!
要炒埋felix
冇錯 我都淨係上一個live 比較反感
要批鬥Felix
靚仔player social精既樣

但毒撚底內向撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞