[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
多謝蕭生
仲要多謝節目組剪得咁衰
Live同mg一半時間都聽到佢把聲
咪撚咁天真啦 呢個係娛樂圈呀
明星自己放料有幾撚奇呀
根本呢個就係公司想要既效果
要慳公關費咪唯有扮唔覺意放料囉
如果佢地冇FANS去到癲撚晒咁 佢地點話比人知點解要收咁貴呀
根本呢行一向就係咁運作
事實係比佢地得左
咁咪越做越有囉
好似真係mg公開錄影開始
之前都無乜特別活動
我都曾經覺得佢好差
MG 話哂都係VIU 自已野, 點同人地私人event ?
家醜不出外傳?
拍一秒間mv都有人派應援物品而成功得米
嗰次唔係有神徒識金髮肥妹先入到去咩
除咗金髪肥妹果次外, 第一次係拍一秒間MV, 有人no show,  咁派應援物果D 原本無份的咪跟埋上車去拍..
你咪合理化班痴線fans嘅行為喇
Mirror係咪古天樂呀而家
拍戲要保密唔講有幾出奇

根本之前有個出哂poster嘅annual dinner
再早幾日個annual dinner
都有人搏大霧喎
咁仲有冇得賴有人放風呀

你理撚得人地公司點玩法
總之你唔係員工你去嚟把撚呀
其實你根本唔撚明我講緊咩
而家唔係針對FANS搏唔搏大霧既問題
公司都冇撚嘈 都唔知你地係到嘈嘜鳩
唔係果行 唔知底蘊 齋睇表面野就話鳩人錯
柒左就認啦好冇
送機接機就話放風做勢我都算 可以搏上報
annual dinner 做你老母勢公你老母關
你有邊撚次見過明星出席annual dinner 會上新聞呀?
annual dinner 從來只有公司同明星自己出post做宣傳嘅效果 唔撚關你班腦殘粉事呀
都有人話要運燈牌比其他fans 借啲意去搏懵
好似唔只神徒wo
屌你老母
你唔撚明就走啦
其他人個重點都係fans搏大霧
你又亂鳩咁spin去其他野到
神徒同肥婆一齊學跳舞嘛
你做娛樂果行?
咁公司都吊埋囉
你最有理得未?
次次都唔只神徒既 個個仔都有腦殘粉
識搵藉口
大條道理搏懵
唔好咁撚柒啦 接機送機冇錢收架
ANNUAL DINNER先係搵真錢呀
攪ANNUAL DINNER來來去去都係果幾間PR架咋
而家係要做人幫手做勢先可以抬高個價呀
PR之間都要靠REFERRAL REFERENCE先SELL到客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞