[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
姜上次扮lokman就係捉呢個神髓

認同lokman唔差
全隊跳舞最強果幾個
執生反應能力應該係最強
唱比琴晚小隊另外兩個好
綜藝都算出
唔反感
爭在可能佢自己唔想做偶像
最啱著窄腳褲係al 條腿幼到
商場騷、品牌騷有錢搵架 無得接就真係摺得啦
搵錢都係靠依D 而且出騷點都叫俾人見到
時間短錢又多 D星最鍾意接
不過我地fans梗係想見佢地長時間D 表演埋最好姐
雖然佢地唔會收得貴 但都係機會黎 接多D啦
之前去一個地方剪淨2集係剪得太碎同埋著重左某啲成員
而家去一個地方播三集,又平均返啲鏡頭咪幾好
Jer先係完勝嗰個
三集我都覺得少
一集得半個鐘多d 一定cut左好多
韓綜去海外都起碼兩集個半鐘啦
我覺得ok呀,同其他夾到,又帶領到佢地,反正一個團入面梗有唔好角色分擔,lokman做隊長係現階段係稱職同出色
表演方面亦都正常,唔係差。
講執生lokman同ak係平機會果次表演真係型到爆,現場睇係完全睇唔到,返到嚟睇片先見到,2個都好型好正
搞黎做咩 無人想睇呀
搞掂mirror先啦 真係有能力造咁多星咩?
都話有100萬 投資落去mirror好過啦
認同,耳朵懷孕了
認同,唱歌勁有power好似唔洗用力咁
但車腎北韓粉要盲吹佢嘛
見到今日冇人屌車腎 don’t give Ian a shit
真心覺得佢抵撚死
無錯,AL身材真係好鬼正
琴晚唱韓文歌都好好聽,加埋跳舞成個人好charm
係咪又有花生食?
無入北韓谷,邊個講下佢哋又點盲吹Ian?
由決賽開始到宜家,佢走音都已經唔係三五七次咁少
大家今日都只係贊edan同Jer
佢做隊長其他仔同其他仔ge fans都服
諗落真係冇第個
AK最接近 但佢講嘢都係有d怪feel
唔知點講
Jer聲底冇ian咁有辨識度
但穩定度 技巧都完勝
仲有態度
Edan跳舞麻麻 有D動作幾肉酸下
情歌3子都係唱歌、玩樂器好D
記得ian把聲 唔記得jer把聲
jer 把聲真心正,我覺得佢比造星個陣仲唱得好左
可能係個樣望落老
另外佢個髮型唔知點
宜家長頭髮散落
紮番頭巾可能好D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞