[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
導火線唔係花姐同大陸人講決賽詳情 又邀請佢地落黎香港睇咩
香港人o係fb定ig問佢幾時決賽之類 咩都唔答
係咪大陸人優先呀
好似係咁
可能台下有人引佢笑
但個時個個都鬧啲仔唔應該入group
點解會入咗group架
點知轉個頭就成堆tg group有仔係入面
跟住個個都入
發放資訊又變左果度
兩邊都純文字討論
到底係批鬥啲咩
同埋你都話佢地係吹水講廢話之嘛 咁大家想一齊傾咪出聲 有咩問題
車腎:人地唱歌都唔穩定啦,你地唔話佢地 淨係話我?

大佬呀,其他仔仔唱歌Part都要跳住唱
有時Jers/Anson Lo郁得大力把聲冇咁穩都好會包容啲
車腎企定定係度,仲要佢唱個句之前唔洗跳咁多,已經幫哂佢回氣都次次走音
尋日hsbc又走音又頭望望唔知做乜9咁,唔撚係annual dinner都賣天然呆下嘛
仲話自己最鍾意唱歌,下首仲想做主唱
次次唱asap都覺得jeremy同jer唱得好搶
Jers真係好正
當時連10強都未出, 個個仔都仲係素人,  一班在IG的粉絲選擇用TG 開 group , 方便傾計, 應援, 仲貪TG 可以自已整sticker, 好玩D囉.
後來每個仔仔都知道有TG, 有D仔咪入去八掛下, 便順理成章入咗去同大家吹水...所以, 唔好可同果D有公司經理人才出道的新人去比較有無TG group
有人嘅地方就係咁樣
一堆想親近粒星,愈想親近咪愈用手段囉
佢做得幾好㗎,只係唔想佢成日因為粉絲行為同要求去道歉,都唔係佢做錯
我都覺
但有一排jeremy仲話覺得自己次次都唱得差 好自責
花蛆仲要比ian 入埋北韓取暖
佢應該好支持mirror 繼續有tg group
你叫人點解釋呀?柒咗cap圖無遮自己ig名啦
首先要做個list數臭人,再用真身出場打千字文㗎
事實唔洗加密
陳卓賢會檢討就唔會入北韓感受比人盲吹啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞