[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
班糖講黎講去三督屁,想討論下其他仔都唔得,煩鳩死
明明琴晚D組合都分配得幾好,AK Jeremy個組好好睇
edan Jer唱歌又好聽,希望出碟都有佢地既歌
反而係星座撚肌肉佬個組就普普通通,姜son唔洗講,有睇演唱會都知D歡呼聲幾勁
姜son好明顯係吸睛好多,睇返啲片最多人用電話錄片就係姜son
冇計啦人哋啲糖鍾意盲反呀嘛咪講到姜son呢個小隊冇人中意咁囉
都唔明點解可以有咁多幻想al會搶左姜仔 都戇嘅
尋晚真係好多姜糖睇到表演
咁多都係員工咩
認同,edan jer 都唱得唔錯!另外Jeremy 都幾好!
星座撚已經無理過佢
因為viutv 賣腐 而且仲有班腐女KSB
不過你講得啱呀 姜濤直到咁 其實真係唔使驚AL 會搶左姜濤
發現啲ksb真係好鐘意老屈人
有人話al搶姜仔咩 男同男點搶
同埋拍片既話 幾個小組都有人拍啦
活係自己世界既人最可悲

姜son萬歲!姜son永遠在一起!
姜son世界第一!viu全靠姜son!

滿意未?
我想睇下其他唔同既組合都唔得
K你老母咩
唔反姜son小組就係撐佢地搞基嫁咩
你柒左就柒左啦仲屈鳩人係ksb都痴撚線你要盲反死番你個tg啦戇鳩
佢地搞cp咋喎
我有話姜son無人鐘意咩?
想睇佢組其他人又唔得呀?
邊個盲屌呀依家?
Jerdan兩個都好值得擁有一首solo, 唱得好好聽

反而又想睇下Edan part 其他人跳唱o 唔okay ,佢跳舞唔差
jerdan
琴晚edan跳森巴舞好得意
屌,贊下姜son表演好睇就屈鳩人係KSB
搞到個表演好似無姜濤份咁,其實都係贊緊你個仔㗎
班糖真係永遠都唔知自己周圍得罪人,咁樣只會令人反感埋姜濤
咪鳩回我,有咩你哋自己翻去同KSB吵,無興趣知你哋D恩怨
花姐谷仲要有人話其他組合代替唔到深入民心嘅姜son

乜原來幾個小隊唔可以共存㗎
明明就係屈人女友粉妒忌al先
咁你都咪鳩回我喇
都係個句,想睇下姜part下其他人都唔得
琴晚森巴舞好睇!睇片都feel到佢地玩得開心!
你講野咁撚有趣嘅,鐘意睇姜son就即係ksb。
即係唔比人鐘意睇姜son互動嘅?鐘意睇就代表ksb?

問你拎圖就叫人去grp睇,即係你又無圖又係度9吹屈9人啦,屌

反姜son唔洗反到咁on9 ,下下衝出嚟柒
想問下上面邊隻字話唔比姜仔part其他人啊
啲人屌你盲反咋姜糖
好心你柒左就收皮死返你個on9 tg啦
皮皮同ak真係好好睇,ak愈嚟愈吸引。
情歌王子組唱歌好正,真係想佢地唱多幾首
Mirror go肯播佢地合唱拍一半拖未
仲要on9到鐘意睇姜son就=ksb,cls
好心啦,好多人鐘意姜son係因為佢地好夾,跳舞吸引,互動好笑,唔撚係ff佢地係一對囉
Mirror go 仲有好撚多野未播
又何止姜糖,有好多粉都入左去啦
那來咁多員工
幾時有人唔比你睇其他組合呀?睇嚟屈9人果個係你喎
佢真係好撚柒,自己屈9人係ksb,又屈9人唔比佢睇其他組合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞