[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(7)

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
上面講想睇其他組合都俾人負皮你唔係扮睇唔到呀
我係認真話比人地知出道日點解咁遲先派哂籌,會唔會係你諗多咗呀?
最高汁係你啦,好未?
同埋解釋埋點解推其他人同姜濤組就係女友粉? 一定要支持姜son 先唔係女友粉?
啱呀 轉會去支持教主最好
又有教主放料 又有得私追
最緊要有得聽佢大叫 你們都是我的撚
所以咪叫你轉會
咁你睇唔睇到我覆緊邊個呀?我覆緊睇其他組合都比人負皮果個咩?

唔撚夠人講又屈9人,又cap人圖叫人解釋,連人地覆緊邊個覆緊咩都唔識睇,收皮啦你

唔撚洗回我啦,廢事你愈覆愈撚錯,兜唔撚到呀
之前訪問講咗係慢歌
但慢歌真係唔敢想像 團裡面有幾個人唱歌都麻麻希望佢地多啲練唱歌
不過讚下ak 最近唱歌進步咗
睇得出有練過 繼續比心機呀
算啦絲打,咪鬼覆佢啦
唔知佢jm9咁憎姜糖,咁都要拉埋黎講
聽都未聽過唔排,笑撚死
認真討論好過
隔左咁耐無出歌 一出竟然係慢歌
Viu係咪想mirror 快啲死
免費入場定要俾錢?
咁你正常想人做到野
點都會俾啲鼓勵讚吓嘅
下下都鬧 人地心灰意冷仲點做落去
歌手唱歌好聽都真係會有人讚架喎
雖然我都好憎花姐
係呀 the one個日真係有啲驚訝
揀歌揀得好,啱佢唱
同埋琴晚都唱得唔錯,ak加油
我覺得佢播花絮最多只可以去到thanks 未到花姐好野咁解
花姐捧得Error 又兼顧唔到Mirror咁講明偶像組合,又玩田雞又抆鼻毛咁,唔撚想再睇糟質呀屌好好哋唱歌玩遊戲唔得嘅
喂呀,咪咁樣啦你,你未聽過就代表人地講出嚟果d唔係認真討論?

講姜糖出道日唔排隊,又屈人憎姜糖
鐘意睇姜son,就屈人係ksb
講女友粉就屈人唔比你睇其他組合
你係咪甘鐘意屈人㗎?
同感
佢播嗰啲都唔算係節目cut
Ak真係愈嚟愈好,唱歌都穩定,如果遲下有跳唱小組ak,al,edan,Jeremy ,姜濤,應該會好吸精
個個人都有唔同做法啫
無話一定要跟邊個嗰套嘅
啱呀,所以見到佢地上次比人屌完之後,都有好多改善,出花絮、更新ig、mg剪接都好咗好多。
希望佢地會多d宣傳asap,畢竟呢首歌配合埋舞蹈係出色嘅,老實講香港真係好耐未見過甘正嘅跳唱組合
屌 條友成日講講下又要接埋stanley黎踩
仲成日甘甘甘都無俾人屌 甘佢老味咩
其實你地點樣定義放料同私追?
好似姜濤咁都會答fans唔係早班機,一日得個兩班機
又會有時係谷語音講要翻公司做嘢
咁算唔算放料私追?
但我覺得姜濤只係唔想班fans去白等先會講姐

下下聽你哋講班仔放料,又無真憑實據,咁樣屈班仔唔係幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞