[真實·血腥·有圖·慎入]有人對航空史上最恐怖的空難事件感興趣嗎?

806 回覆
826 Like 26 Dislike
次次搭飛機個腦有聲
呢單野就算解放軍都唔會咁肉酸,自衞隊真係垃圾
MS990到底係咪個副機師想自殺
lm
lm
想知飛機失事飛落海,係咪最好方法?
air crush investigation 好好睇
留名
睇完好心UP
上機留名
其實空難係咪100% 死亡率?
有無辦法可以未墜之前救到人呢?派出支援飛機幫助降落有無得諗
海上逼降難度好似更大
除非話近民居或無平地
罰你重睇
呢單野都有幾個生還
雖然睇過 但係留名支持繼續重溫

嗰陣機入面個個都知死硬,飛機入面係開晒咪話發生嚴重事故。
好多人都周圍搵紙去寫遺書,河口博次先生就係其中一個。

翻譯:
『麻理子、津慶、知代子:

你們要齊心協力,好好幫媽媽的忙。

爸爸實在太遺憾了,肯定無救了。原因不明,已經 5分鐘了。

我這輩子再也不想坐飛機了。你們求神保佑我吧。

機內好像什麼東西爆炸了似的,冒出了濃霧,飛機在下降。

沒想到昨天的晚餐是與你們的最後一頓飯。

孩子的媽, 遇到這種事令人遺憾,

永別了, 孩子的事就拜託你了。

現在是6點30分, 飛機盤旋急劇下降。

到今天為止,我的人生是幸福的,感謝你。』

睇完樓主分享我就上網查,咁啱見到呢個
睇哂Air Crash investigation 先加入討論好唔好
睇得多唔會坐d不知名航空,機師training 太緊要
WHOOOP! WHOOOP!
Terrain! Terrain!
PULL-UP! PULL-UP!
之後有個飛機維修主任都好似自殺左
香港有冇試過空難事故?
睇到眼濕濕 好心up
有訪問過 個生還者話本身墜機之後好多人都未死
So sad
Rip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞