[真實·血腥·有圖·慎入]有人對航空史上最恐怖的空難事件感興趣嗎?

806 回覆
826 Like 26 Dislike
唔該google啦,你講呢單我一早睇電視節目已經知,唔該睇返#28樓主講咩

最後JAL123上面嘅524人僅有4人生還,破咗單機空難嘅死傷紀錄,日本自衛隊拖延救援嘅事蹟亦都名揚四海。

樓主講緊呢單係單機空難紀錄,而你講呢單係兩架機炒埋。單機同兩架都唔識分?仲有真係最嚴重都唔係KLM呢次,係911。

第二版樓主已經講得好清楚,#360樓主又重申過一次,你選擇性失明?

盲撚夠未呀柒頭!送返呢句俾你。
協和式條片都好慘,
起飛已經着緊火,機師完全無可能救到部飛機
大家暫時盡量唔好推po住,因為真係有大單嘢發生咗,我個人認為唔係一個適當嘅時候攞呢啲嘢講,過一排我會繼續分享嘅
有人睇咪得
LM
有一個香港人去世
R.I.P.
但個入口易唔易去?
我見到手指 但完全睇唔到個人型
無知一問 一路咁飛咁開襟翼唔比佢失速有冇得救
日航呢單只係心up,講恐怖,實係華航,係正香港
華航炒機係可能一分鍾既事,但日航係炒之前要經歷成半粒鍾上上落落先撞,日航個單慘好多
所以話係心up。講恐怖,一定係1999年華航。新機場先岩岩開,大家仲係度開心緊,之後電視就見到空難,燒到撼撼聲
無hydraulic 無得落flap
軍人係一定要服從命令
如果要屌 一定係屌落命令嘅人
不中亦不遠矣
哎屌,又一單空難RIP,月底搭飛機,現在淆淆地
中國已經將全部737 max 800 force ground
認同
犧牲二百幾人去掩蓋一個真相。
不過法航(有錯指正)隔左好多年都搵得返黑盒。
我第一次坐JAL就係飛JFK
其實都驚驚地.....
特內里費果單?
自己都係上兒登既
算唔算自己鬧緊自己
第一,911雖然係人為恐怖襲擊,但係依然有唔少source都當係空難,包括你自己引嘅Wikipedia,標題係List of aircraft accidents and incidents resulting in at least 50 fatalities 唔該自己搵。

第二,樓主標題係講最恐怖空難而唔係最多人死亡空難,如果你話樓主標題係講最多人死亡你就可以抽姐,恐怖冇數據睇,係主觀感覺,你大可唔認同樓主對最恐怖空難嘅定義。

第三,樓主#28果句你食咗呀?
我再睇埋你#250果句,最血腥一樣係主觀睇法。先唔講人地一早喺你#250留言之前已經喺#28清晰講咗係JAL單機死亡數字最高嘅空難。你講第三個point嘅態度明顯有問題,依家一言堂?你憑咩唔俾人澄清呀?你老幾呀?討論區本身就係討論,你不如單機算吧啦。

話人兒登唔係問題,我自己都自認唔夠成熟,但係選擇性失明幾次仲要自打嘴巴。
柒咗咪認囉,上面幫你紅字埋都繼續扮睇唔到。
空中浩劫最新一季有集就係講國泰,都好值得去睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞