[真實·血腥·有圖·慎入]有人對航空史上最恐怖的空難事件感興趣嗎?

806 回覆
826 Like 26 Dislike
好不安 RIP
....如果果個人有上連登追依個post.....
你癡能線
有4個生還都好, 真係一個都無呀

好奇down呢個apps睇下 嘩密集恐懼症發作
原來呢個世界同時有咁多飛機飛緊
全部都好近 咁都唔會相撞 科技真係好勁
CX 有 Cast away睇 我仲要半夜睇左
有冇更多
去YouTube打空中浩劫 揀國家地理頻道
我記得細個聽新聞有單空難墜落海。有個小妹妹奇蹟生還,因為佢身邊有好多海草提供氧氣比佢。一直唔肯定係咪發夢定聽錯,因為講空難從來無人講呢單。
你喺水入面呼吸到
你睇到好近,地球好大架喎
琴日見到呢個post
今日搭完飛機返嚟先敢入返嚟睇
每次臨搭飛機都慣性睇一次呢單空難
屌你玩minecraft咩 海草提供氧氣
ACI有講
睇圖都已經心寒
資料仲話如果唔係隻腳勾住,機師可能捲入引擎,成機人玩完
事後問番個fo,佢初頭都已為機長已經瓜左
叫空少死都捉實真係驚佢捲入engine
金田一雪夜叉個故有取材呢次空難
真人版好似為免傷害家屬同技術所限
將空難改成巴士車禍
2017年8月12日,一架全日空波音777-200客機執飛羽田至伊丹的同一時間同一飛行路線的37號班機任務時,於起飛後18點24分時在相模灣海域上空發生起落架艙破裂導致空氣洩漏的事件,所幸該機於18時54分安全返降羽田機場[20],這兩起事件有着驚人的巧合:2017年8月12日是空難發生32週年,兩起事故同樣發生在18點24分,同樣在相模灣上空出事,出事時執飛的航線都是羽田至伊丹[21],前序航班都是羽田至福岡,從起飛到事故發生期間都經過了12分鐘,機艙失壓時自動播放的緊急下降提示錄音都為同一個版本,全日空37號班機出現的起落架艙破裂故障亦為日航123號班機發生事故時最初機長推測發生的故障,且全日空37號班機最終降落的時間僅比日航123墜毀的時間早了兩分鐘。

好邪
Lm
當年已經有Stan Smith
要黎既始終要黎
做緊飛機侍應, 睇E D野真係會睇到頭皮發麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞