何wayne話高普連運氣都贏哥帥都無人講?

530 回覆
69 Like 10 Dislike
由理論變做實踐 真係係千禧後開始變化好大
所以咪話佢地唔專業
淨係笑人都用幾分鐘
你一係就好似好何輝咁直接指出人地不足之處

普通聽眾邊得閒浪費時間理你地啲恩怨
佢就係後面成粒鐘係到講解,要等嘉賓到先講

同埋其實佢地live成日有何Wayne fans留言叫佢地答
咁多人討論何wayne條垃圾
所以佢一黎就俾何輝串佢陣式係死既
笑左
用幾分鐘笑9人就唔專業???
人地要等齊人先正或開始,自己唔聽之後係你既問題
何蛇夠笑9 d 領隊啦,佢係咪又好唔專業?
盲撐都比D好少少既理由啦
人地叫佢地答 佢地可以直接話唔同意 然後講原因
而唔係笑人冇料之後又話冇笑 係佩服何wayne

成個八婆咁
證明何蛇諗野太過表面囉
我成日覺得現代足球比過往唔同嘅 係個仔細度 同 細節嘅改良

而依家點解咁講訓練嘅需求 就係因為要越仔細 先可以越成功
人地之後咪用成粒鐘答左成個三後衛既問題

你估個個都何Wayne睇幾分鐘就算咩
我講緊之前你講之後做乜姐
淨係頭嗰段已經拉低囇成個節目質素
唔講仲以為係娛樂節目
https://youtu.be/MlRXmjd95cM
由舊時變化 再因每個領隊再不同轉變

足球其中一樣最正之處
帶領過潮流既領隊都會對呢個球壇作出變革,唔單止係陣式上。

哥迪奧拿除左將傳控發揚光大外,佢既六秒逼搶,門將作進攻起點都係佢帶來既革新,佢就係新一派領隊帶來革新既好例子
咁後個幾集係好左既
一開頭何輝完全係覺得何wayne唔入流
可能個節目係live, 所以可以睇到主持人最真實既反應。
其實都唔洗帶領潮流 對人有啟發都已經好有影響力

比爾沙咪其中一個例子
要Ho wayne由0開始學做主持
佢同何輝做到節目真係三生有幸
何輝真係袋錢入佢袋,同埋佢而家真係會考慮週車勞動又成
以前佢係唔會考慮
人地就討論緊何蛇D三中堅足球理論
sportsyeah 之後就係個節目駁返何蛇
你就執住人頭3分鐘笑人就conclude話人地節目低質
何蛇信徒原來得咁既質素
何蛇平時D態度已經不可一世,唯我獨尊咁
你覺得係袋錢入佢袋咩??聽完唔岩聽咪唔理囉
最後又係講返佢要講既野
GM阿狗嚟,不過反利
何輝佢識好多野, 何sir係業餘
但係何輝永遠做唔到何sir可以做到嘅預測
何sir上季估英超排名,何輝投胎估100次都做唔到啦
何sir早幾年批死尼馬上唔到大枱,LKK去曼一場未踢就批死LKK係失敗收購,車仔攞完冠軍就話車下季前四不入,摩狗一去曼聯就話佢唔會喺曼攞到聯賽冠軍, 何輝做過類似反主流嘅成功prediction未?
學林太話齋,專家食屎啦
你有炒股就知道,
出口成文對隻隻股票都有深入認識嘅財經尊欄作家,睇股票準確度未必好過連陰陽燭都唔識睇嘅師奶

有冇潮文潛質?
唔怪得
我係利
聽2-3集頂佢唔順
何x話人地想借佢個名出位,先不論體野係咪咁諗,
但何x一開頭咪又係借文傑個page出位
而加又驚人地用返呢招上位,係有料既上人地節目吹水好耐啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞