何wayne話高普連運氣都贏哥帥都無人講?

530 回覆
69 Like 10 Dislike
樂仔同何sir嘈 文傑一定支持佢咁做

體xfb 成3萬幾人
多過何x
嚴格黎講佢係迷雲黨 無左雲加已經無乜話支持邊隊
但我聽落唔覺得佢反利
2邊都係一鳩樣
雖然唔覺得體x會紅,節目太長太雜,雖然又有返咁上下資訊量,但唔係真正咁鐘意足球根本唔會聽晒,好似理x足x分析果d,得閒睇下外國足球分析channel抄下抄下又一集,條片最好5分鐘內 太長就無人睇,諗個好啲既標題咁樣就大把人睇
但何x憑咩成日擺副不可一世,覺得自己套理論就岩晒,咩都可以解釋到,何x 同 體x邊個勁啲就唔知,但體x果班真係好鐘意睇波,睇波肯定多過何x先
me too
無睇好耐
咁多youtube
我覺得 理性分析 最有心講解場波
不過出片好慢
抄人鬼佬
用林源三講迪基亞幾正
何wayne最痴線係用fifa去實證足球理論
睇佢玩fifa career mode買賣人
話自己點賣人買人收支平衡點點點就好好笑
其實唔係依家摩佬教得好hea

真心覺得呢代再出唔到佢以前泰利卡華路森美爾辛尼迪呢啲由細到大都專注練習防守技術,意識嘅球員,真係可以同你專注死守嘅球員

依家呢代嘅球員青訓個時已經係分配咗啲時間落運波上前場,點喺後場出波呢類技術上,自然少咗時間去鑽研防守技巧,所以你見呢一代啲中堅甩位,睇波唔睇人嘅情況成日出現,根本個防守意識由細到大都冇上一代訓練得咁好

上一代嘅中堅,尼斯達,大簡,維迪,李奧,泰利,卡華路,賓尼迪斯時期嘅加歷查,佩奧爾,森美爾,基本上每隊強隊都有個頂級至世界級嘅中堅

依家啲強隊,啲中堅衰啲講句都係貪佢用波好,唔係防守好
何Wayne依條垃圾都有人撐,難怪波台咁多傻佬日日鳩屌球員/教練。
體野雖然條片成兩個鐘 但係打住機嚟聽係一洗
因為佢哋通常都係幾條友講嘢 中間又有吹水位 可以俾你消化下講啲咩。
何sir就比較濃縮 有多佢自己嘅理論 聽住打機會唔知道佢講咩
何Wayne
每逄有美斯既比賽都會突破佢既足球理論
佢一開始就將主攻定義做佢嗰套支停插,再解釋點三中堅做唔到佢嗰套主攻

完全活喺佢自己嘅世界入面
其實3中堅冇問題,賽前邊隊開波前有做咖啡灌腸就贏。
曼城有一排將walker拉後個打法都幾似三中堅 但一樣攻到啪啪聲咁又點計?
哥迪奧拿 突破足球理論 ok?
係mendy 推前出波
現實好明顯係你講嘅相反
上一代中堅失位,派膠頻率一定高過今日好多
佢好似話其實哥帥冇真正掌控比賽
炒人456係單贏球員質素\對面犯錯
超級主攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞