何wayne話高普連運氣都贏哥帥都無人講?

530 回覆
69 Like 10 Dislike
一向都係一隻閘上 一隻閘收中間當打多個防中
何蛇擺明係活係自己世界既傻仔
駁唔到人就指責人地態度有問題/無禮貌係頗為低級既辯論手法
十足十d中國人話跌落地都要拿晒咋沙: "我是有不對的地方, 但是他的態度也有問題啊"
睇講波佬個個角度意見都唔一樣,係戰術定負碌睇個人既姐,唔岩聽咪唔聽囉自己一定岩咩? 何wayne係講好多奇怪野,但佢好似無公開話人地唔識波貶低其他講波既人,人地有意見都好正常討論拎出自己論點。
佢暗串所有人都廢,佢最獨到wo
仲要好多人留言講佢理論有咩問題,佢唔會踩你
低因為駁唔到,delete 左d 留言之ma
當年佢就係笑鳩人地篇文 話鳩人中學雞 先搞到同球星台擽仔互屌wo
岩岩見到,何蛇真係ff 上腦
人地開台又早過你,聽眾又多過你,又有份正職,洗鬼踩住你上咩

其實今次那些人是想搏一搏,希望可以上一上位,每個公眾人物都想有個機會,所以也少不免需要借人過橋,今次他們選擇了我,就是這樣了,只是一個過程,我已經覺得很化。可能他們現在很緊張,但10年後,佢地再諗返,都會覺得要化了
呢條友自大到仆街
之前有一期成日話個教練聽佢講就唔會出事,又話唔會有球會請佢係因為唔識講英文
睇波年資唔多既好易比佢誤導
source?
咁佢唔搞笑, 點吸引咁多人聽

又準備星球大戰
https://m.youtube.com/watch?v=nuzZY4n1Jpg

何蛇隔空反擊

感覺體x都無define好個問題嘅scope,講緊嘅嘢飄嚟飄去,點討論呀
你想要咩source?
如果你話delete 留言我咪其中一個,好耐之前既片唔記得邊條
仲有d 舊post 都有人屌過佢唔岩聽佢會delete
咁緊係佢暗串所有人廢嘅片
佢平時d 態度用詞已經係啦
老實說話,不如再鬥錄隔空開火,相信又會好多人睇
好過日日睇波又成
老實說話而家體野個理據真係一般,一黎未定義情況,二黎用入波去証明死守以前就有的確有不足之處
而家何WAYNE而家無串人,希望體野都用理性角度俾真實理據去証明三中堅打主攻呢個理論
至於何WAYNE以前有無串人,其實係有,而且口氣係幾大

網台介平均1年會出現1次隔空開火
體野四圍撩火頭做乜鳩 正正經經做節目好過啦
之前撩鳩袁文傑咩防中都聽到R撚晒頭
佢地應該好想上位,周圍攞attention
老實講我覺得何Wayne 嗰套所謂理論其實係統計學
佢見近年3中堅面對密集時就死火,然後再為呢個現象作解釋

體野用不同年代嘅足球嚟帶出三中堅都可以主攻,巴西,意大利等等,但反而無用近10-15年嘅例子,好明顯想避重就輕, 因為近十年嘅防守好明顯比以前更加緊密,結構亦比以前工整,對所謂主攻要求更加高
咁何WAYNE定義主攻概念本身認為係每一個能力差唔多,無一個人好似美斯一個人做幾個人既野去打人地泊大巴
你除非再反駁返佢4231打唔到主攻先得,本身球星台樂仔嘗試過,但完全失敗而回
主攻概念如果計埋個人能力的確無咩好講,因為有無呢個咁強勁球員好睇球會
當然4231齊唔齊不同類型球員都係睇球會,不過無需要話個球員勁到一個人做幾野,咁係比較要求無咁高
好多時無得討論係好大程度因為涉及人身攻擊,無反駁對方論點
何蛇又唔係睇好多波,差唔多講親都英超
你地呢班信徒點得出佢係統計學??
個sample size 細到咁,可以有幾準?
佢只係講d fit 到佢套理論既比賽,fit 唔落去果d 佢係唔會提

利申:讀stat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞