何wayne話高普連運氣都贏哥帥都無人講?

530 回覆
69 Like 10 Dislike
秒左個Eric
仲有人討論何wayne條垃圾
好波不如好運 呢句都聽左十年喇
即係唔抵得人就係度單單打打?

我唔識佢地三個但純綷聽到佢地對話內容

覺得都得小家
何蛇勁能到…
明抽何wayne水la
你何wayne場場big6 對碰都要預測, 實係吹水多ga
聽過一次預測,佢連邊啲球員唔踢得就知佢冇料加鳩up,加上賽果預測到咁根本點都兜得翻
成日話傻仔教練, 冇跟佢個套
正3角, 倒3角
竟然仲有咁多傻9 撐何蛇
Sportsyeah態度就不嬲都係咁,有某d 主持我都唔鍾意,但人地起碼講野有料
何蛇講1,2句d 小學雞信撚到十足,唔係以為何蛇講果d 所謂現代足球理論真係現代呀?
呀何蛇仲要笑人想拎焦點,自己做個垃圾channel 比人更加想啦,班小學雞信徒幫佢拎晒啦。
條友最叻咪剩係得搬龍門同戴頭盔
今年應該係利物浦.
何蛇係有料 有料在氹到好多人信佢果套理論
何蛇係垃圾
但個ERIC 個三中堅咪一樣係紙上談兵

成日講三中堅可以隨時變陣
但佢有無諗過幾多三中堅同兩閘要幾全能先做到佢個效果先?
中堅要打到中堅, 又打到防中, 又主攻時拉開做兩閘
兩翼衛就一個打哂條邊
有幾多個做到?

咁打法好靠個人能力, 如果傷一件已經唔work
做強隊要有form要考慮埋輪換, 如果轉一個人就要轉陣, 咁就死la

ERIC 係曼迷, 佢有無諗過點解三中堅打得一季就無哂先
想有尊嚴生活都唔畀
有邊個會咁撚厚面皮要人click 廣告,咪得何蛇囉
你出到街d 藝術人表演都唔會大大聲叫人話睇完唔該磅水啦
3中堅套form 就不嬲都難打,一個位要兼顧好多野
但現今球員好多都變到體系球員,佢地自己都會轉型去迎合返隊波點踢
不過又真係唔多球員可以做到咁全能
兩條友感覺唔抵得人紅過佢係度鳩串人
好明顯啦
陰濕到呢
人地傳道授業解惑同藝術人比
只係click廣告唔洗你畀錢咁少少野都唔做
都係果句,會buy何蛇果套D人大多都係D由打fifa 變到會開始睇波既小學雞
分分鐘好多波都未踢過,比何蛇9UP幾句就覺得好撚特別
所以一路就話eric 同wayne 雞同鴨講

eric 講到最理想化, 意甲得一隊就無所謂, 但英超真係無咁多空間比3中堅做主陣式(做副陣式可以)
wayne 就講唔可以長用 (即係主陣式)
唔敢話自己識波
但係識唔識睇波又唔關有冇踢波事既
我只係打籃球但係細細個開始睇足球
咁都要比你批鬥? 有冇話要踢夠幾多個鐘先可以考牌睇波_
有無link share.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞