作為一個護士 我有野想講

707 回覆
4251 Like 200 Dislike
所以樓主得罪班 垃圾醫生會員

搞到佢地以後無得合法非禮
個point 唔係要告得入佢非禮,係點樣避免pt 蝕底比個醫生。
你話比個醫生聽到會鬧,咁咪搵方法細細聲同pt講
唔好比醫生聽到囉,又或者你同pt講唔洗宜家立刻做檢查都得,而唔係叫佢唔好做檢查。咁你都冇誤導個pt 唔去做檢查呀,你只係叫佢花多啲時間考慮下,咁佢就算鬧你都冇做錯嫁 。
樓豬個出發點係好
只係錯在係到分享
唔怪得人哋做醫生
你就做護士
中文都唔撚識
正負評 12:1

你班垃圾醫生算吧啦

好心比返d醫德,唔好掛住上來回post啦
會唔會你自己有邪念呢?有旁觀者在場,應該都唔會亂黎掛?唔怕無左個牌咩。
每個女人處既位置有高有低,有啲可以吉幾次先破,有啲可以做運動就破,大把女俾條仔指插破左,唔識唔好衝岀黎柒,做婦科醫生一定要問你有無性行為,無既,係唔可以做陰道檢查
我叫個pt除衫 佢好似唔想除
我咪同個pt講
你係咪想搵女醫生做?
之後佢話 其實我想拎張referral睇專科..
咁我同醫生講 個醫生黑哂面
個pt出左去之後 醫生就鬧我
話我誤導pt唔比佢做檢查
我冇叫pt唔做 只係同佢講 佢可以有其他選擇
聽到好撚可悲
我又唔係醫生, 又冇專業知識, 知閪個檢查洗唔洗做
知就唔洗黎睇醫生啦, 唔通格價咁貨比三間咩
又法國好多病人都唔識拒絕醫生

做護士做到唔識字?
點會唔可以
只不過要再三提醒病人啫

處女都可以有婦科病㗎大佬
其實你講得好清楚
但班醫生狗會員,係唔肯接受比你講服

明顯條垃圾醫生問題
垃圾,法國都唔知點解 第一日上連登?
你已經好好,了解左病人需要先再比佢揀,仲要被醫生鬧
無 唔同檢查黎
推到多啲人睇到
應該得讀緊書既先以為有職業係高尚掛?

全世界都係為錢看架啦

好似紀律部隊咁 你睇下得番一半人工仲英唔英雄
護士撩屎眼係拎樣本種菌
醫生探肛係檢查肛門
兩樣檢查嚟
都必要

聽護士朋友講讀書有學探肛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞