作為一個護士 我有野想講

707 回覆
4251 Like 200 Dislike
咁有問題緊係要睇醫生
但發現醫生唔掂
記住問多幾個唔同既醫生意見呀
樓主,我會定時幫你推

可能已夜晚,你預備聽早返工時間開始,有班突然出聲的會員會攻擊你。

如果佢地比你大到,答唔到你野,就會發生以下情況:

-攻擊你人格有問題
-攻擊你妒忌醫生搵到錢
-攻擊你學歴低
-攻擊你無醫生專業無資格開post
-攻擊你上連登只係社會垃圾
有人講過 告唔入 因為佢有理由去做
但只可以講 冇同事覺得佢唔咸濕冇私心
破處定義係進行過性行為喎
用鴨嘴鉗檢查又係破處?
訓撚醒未?
公立醫院一加價
班仆街即刻加就知班友根本吸血鬼黎
咁點解處女唔適合做pap smear要填consent
咁我講破處都係打個比喻
你咁都要judge我我冇野好講
醫護5毛
#小羊一生一世

理性咁諗,醫生同病人真係有利益衝突,佢

可以搵你笨賺多你錢,但護士份糧就fix死

套,客觀睇又真係會中肯d,你照唔照佢都

係袋咁多人工。
哇屌如果係咁呢啲醫生真係要望實啲啦
點解唔同其他醫生講下 雖然應該都無乜用 但呢啲上得山多終遇虎 睇下佢幾時死咯
同醫護狗講野無用
佢一陣就會話你 無醫生專業無資格討論醫生
戈字好撚礙眼
痴線,未出黎打過工?下下咁樣對質,之後

點生存?想被人玩殘
我就等緊入面班人形垃圾入黎
佢地最撚叻一句屌香港醫療就係5毛,一句point都冇就走撚左去
極度懷疑佢地先係真5毛

https://lihkg.com/thread/919365/page/1
https://lihkg.com/thread/957027/page/1
跑得慢過隻馬 唔可以去講馬
快啲畫漫畫畫插圖出post la
去medic sercrets 或者 ha secrets 爆料啦
破處 = 處女膜穿左
性行為係破,用鴨嘴鉗檢查都係破
RN (real nigga)路過
已經有2隻係度嘈緊

可能夜更急症室醫生
你地急症室排隊,咪因爲佢地掛住回緊post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞