47歲了,我想分享下我18歲時撞鬼既一次經歷

1001 回覆
672 Like 47 Dislike
咁咪同常寂園 篇鬼故講既一樣??
果個位係收唔到電話、坐旅遊巴幾次都係咁、收唔到訊號
jemdogdog果位係個女人追住部單車
又會個個都係踩單車 ⋯⋯ 根本 係咁易改篇少少
呢個http://www.jemdogdog.com/blog/?p=28
你似係呢個故事之前見到樹上女鬼,重未超渡。
其實10年前果期有另一個估係講行入去探險,講其中有幾個人落到地庫後見到既野都唔同,有個一落到樓梯就已經見到得個人頭係前面望住佢所以閪奔走出去
山路,認真要小心,千奇唔好一個人或太少人太夜行大埔道。以前有個鬼故po,係講係山路俾鬼迷住左,要用散銀引走,件事發生好快,但一睇時間過左好耐,又係幾恐怖
深水埗入大埔果段嗎
係,馬嬲山水塘入沙田個到
Lm
有好多架咩?
荒山野嶺 不嬲都多遊魂野鬼
唔知個到係 單車徑 係常識黎? 你個 類比舉例都幾撚搞笑喎 攞一個鮮為人知 家下 仲拆撚左唔知幾多年既地方
同海入面係船 黎對比? 呢家 知呢個地方 再知得單車徑係咪常識黎!? 你答我
答唔撚到 淨係識講粗口? 你潛啦 柒頭 大大聲搏我笑鳩你
你吞一步落黎啦咩柒頭?
戇撚鳩鳩 唔係好似 船係係海 火車 係路軌 咁係常識黎咩 ? 屌你老母

叫你潛 為你好炸 唔洗半夜三更 係到比我屌
傻閪 你話巴黎鐵塔 埃及金字塔 我就唔撚同你拗je
你話黃大仙 都無咁撚嬲呀
呀屌 講間 連樓主開po 都未講名既地方 用常識 黎答我
你真係未撚訓醒 屌你老母死傻閪!
你知唔知討論區係用黎討論?
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞