47歲了,我想分享下我18歲時撞鬼既一次經歷

1001 回覆
672 Like 47 Dislike
Lm
我住太和咁耐都唔知有個咁既地方
上次同frd諗住去 但係搵唔到係邊
我地沿林村河走入梅樹坑
結果入左公園最入
但係就唔知常寂園係邊
可唔可以講下大概位置
再開新post講
樓主開左眼未?
難唔難?
十分認同 我親威都係學玄學既 但就剩係命理風水個啲架姐 佢分別有某幾年都同我講應該會有架喎(指有機會會出現女朋友)咁我個幾次的確真係有呢啲機會 但我自己唔去把握幾次都由佢隨風離去
所以條命睇到你有 但你自己唔去馬 都無用
放大啲睇其實佢係講中左 因為的確係應該有 (因為係出現左)但自己唔去係另一回事
我又覺得係注定既 所謂有緣無份
你睇其他巴打留言先再講 「大家都會接受」呢句
我睇後記當時作者好似仲有另一知故仔寫緊 師兄搵唔搵到?
俾鬼責我都試過幾次,除咗全身唔郁得外,真係無咩怪異現象,唯一較科學解釋就係責住咗某個穴位令身體短暫麻痺。
其實天眼不是肉眼,不是打開眼睛就能睇到異空間事物,天眼是要透過發功令心眼開啟,令額頭位置像視屏一樣有影像有畫面。
咁你咪自己當佢故事咁睇囉
bad end 左?
留名
但我試過最恐怖係一路壓住我一路見到白色長裙女鬼趴過嚟拉我隻腳
之前幾頁有巴打分享過地圖
都似嘅,靈魂出來嗰一下係全身一震像空了一樣,要自如出竅秘訣就是要令這一下較為柔順。出體後好多人的感覺都說會好攰好累,有些會頭痛到裂開,這些都是正常現象。
睇得咁清楚仲懷疑啲乜
平常人有咩方法去練習?
係咪要講天分?
堅係俾鬼壓
天眼當然難練啦,天份高都要兩三年先練到基本功。其實練咩都講天份,有啲人天生有陰陽眼就贏在起跑線。
你唔知邊度就肯定你年紀仲算細 , 我估你都係十幾 二十
因為果度近年翻新左 , 唔再係以前咁撚恐怖
睇到好撚心寒
呢個係原址, 當年真係咁樣
早幾年翻新左, 外觀已經無咁得人驚, 但果個位置仍然陰森
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞