47歲了,我想分享下我18歲時撞鬼既一次經歷

1001 回覆
672 Like 47 Dislike
補充番:升起之前聽到好似收音機雜音既沙沙聲
好睇 留名
呢個網教得幾詳細,我都跟住玩過
I/
好似無拆,不過改咗做私人骨灰龕場
每次睡覺靈魂都不由自主地彈出,次數越來越頻密,跟身邊的朋友說起這事,大部份人都覺得我有精神病,要我去睇精神科醫生。

我當然知道自己沒有精神病,因為試過有一天在家中午睡,突然靈魂又走了出來,今次靈魂飛上了半空,靈魂飛行我一向掌握得不好,每次都是任由他隨處飄蕩,今次比較特別,竟然向著我熟悉的元朗市飛行,元朗市和平常一樣車水馬龍,剛飛到大馬路上空之際,突然醒起下面有間馬會,心裡忽發奇想,靈魂在出體狀況下,會否超越時空,比我肉身所在時間早一兩天呢?如果是的話就不得了,我可以知道一兩天後的六合彩結果,我決定要到元朗大馬路馬會,用靈魂的眼睛去看馬會的記錄板。

我用盡吃奶之力嘗試在這地標降落,可是怎做都辦不到,我在上空不知怎的在不停打轉,轉了幾轉就全身震動了一下,噢!我回到了在家中的肉身,而肉身彷彿仍有著旋轉的感覺。
結果無法證明靈魂是否有超越時空的能力,但卻好肯定的證實我沒有精神病,因為世界上應該沒有這麼貪錢的精神病人吧?
多謝大家分享
一齊
原來大家都有試過
似唔似耳仔入水聲?
我要撞第二次先信
我都好似試過都係收音機聲。。仲要愈嚟愈大聲係耳邊咁,記得個陣係深夜好攰好攰就訓著嘅情況下,但係唔係靈魂出竅係比鬼扎。。一下本來要訓著之後勁清醒有哂意識但又郁唔到
其實只要用強大意識郁一郁肉體,靈魂就會回歸肉身
我之前曾經向法科界老前輩們提過靈魂出竅(出體),佢哋話有一定風險,因為怕出體期間遇到惡鬼,惡鬼會將你收為它用,從此回不到肉身,但我則抱半信半疑態度,因為我從未聽過有人瞓瞓下覺變成植物人。
我講普通人,修法之人另計
六字大明咒幫到你
我自己都唔知,唔知關唔關我學過密宗氣功事,人嘅氣場顏色都會睇到。
擲筊問過菩薩話隻眼封唔到,但好彩俾我3個女跟住我保護我,身上仲有法器,有啲咩事佢地會幫我擋 但都試過搞到佢地傷哂 我跟開有個出家師父,佢都知道我有3個女,佢話佢地好好
試過有鬼同我投訴話我個女扑穿左佢個頭
一向有拜開佛,但原本都無開眼,淨係成日發夢見到鬼同俾鬼壓,係發完個夢無耐就有左
好耐之前喇。。記憶好深刻仲要連續兩日
第二日仲誇張,我同朋友講都唔信我話我太攰姐。。
3個女保護你?我唔明
我之前成日比鬼壓 可以聽到睇到感覺到,但好多人都話鬼壓床係科學個啲,究竟係味真係有鬼壓?
唔似
我都睇過。好似最好話主角個朋友做左師傅
記得個句「天暗暗,地忘忘」
想問下樓主我有時訓教就訓著果下會突然個腦既思維係咁震 跟住就一定要醒番 因為試過一次由佢震照訓,過左陣頂唔順要醒番,個腦痛到仆街

關唔關靈魂出竅事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞