47歲了,我想分享下我18歲時撞鬼既一次經歷

1001 回覆
672 Like 47 Dislike
真係好假喎大佬
我文筆唔好
點解你地班粉樣咁中意引用篇故?知唔知會碌撚死人?
我細個同爸爸去過富士山溫泉酒店,果陣好殘舊,冇冷氣冇電子鎖既,整體俾我既感覺都唔好,好似上一個世紀既建築咁

我爸爸入到去冇耐就左手痺哂,點搞都冇用,有團友有部類似舒緩疲勞既電療器俾佢用,當然都係冇用啦。係過左一日定兩日離開左先好翻

唔知係咪俾鬼玩,27年黎就靜係唯一一次佢會咁
假係因為你唔覺得會係咁
好似未有車之前啲人既概念只得馬車 自然定死左個對真假既概念
我有個fd去曼谷玩,入酒店無耐就肚痾,喺當地睇埋醫生都冇用,頂咗3日都唔掂提早走,一過咗泰國海關又咩事都冇,你話奇唔撚奇?
ps佢話喺酒店廁所痾尿時霎眼見到有個白影喺鏡喎。。。
47歲了,我想分享下我18歲時撞鬼既一次經歷(2)
https://lih.kg/982229

多謝大家支持同照顧!我的確係新手,請多多包涵
開定po,大家繼續討論。

我就諗緊寫長文經歷定短文小分享?
長文就會寫我又瀨野 同 學法既經歷
短文寫平時預到既神化野 或者我接過既個案
泰國
我做過好多呢類案例,有啲嚴重會病成幾星期。
其實大概係咩事
樓主係咪住呢間?
有無其他野可以分享下
樓主po系(2)果邊?
唔記得咩名,好耐以前
有呀,請繼續留意新po
有可能係。唔出奇
留意返新嗰邊
47歲了,我想分享下我18歲時撞鬼既一次經歷(2)
https://lih.kg/982229
紫微斗數有十二宮,分別為命宮(自己)、兄弟、夫妻(愛情)、子女、財帛、疾厄、遷移(外出)、僕役(公司)、官祿(事業)、田宅、福德(壽元)、父母。
可以準確算出以上的事情,當然要睇算命者的功力而有所分別。
下個post繼續支持
有冇瀨嘢真係要現場睇過你的氣息先知,靠文字敘述好難判斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞