【勿助長代購勿提L’Oréal group/第一頁有懶人包】化妝品護膚品討論#99

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
竟然 我同你同一日落單 宜家仲未到
tf 640啊
不過睇swatches tf好blend過pmg (冇咁實色)
我反而唔係 買左翻黎淨係用過一次
不過不過 佢真係好靚 只係我真係覺得佢啲閃有啲飛粉
但我都會再搵機會用佢
同埋佢真係好靚 無後悔過買佢
nyx loreal group都算
啲嘢係完全唔好用 我自己就唔會用

我都摸過
就係覺得不過不失
如果係上年出我一定會買 今年就不了

早幾日logon 買左$99一支 05
堅潤同好出色
有無例子,圖?
有無自已再修剪過?塊網唔夠長就去唔到眼尾
如果眼頭夠力 可以試下擺後少少 向眼尾方向貼
我都有睇 唔知係咪同一個
火已滅
我覺得佢stars in your eyes 會顯色過四色
[Member] 入左integrate gracy 保濕粉餅同埋罐裝粉底 up唔到圖

只係用左粉餅 乾肌其實應該用唔到粉餅 就算佢sell保濕都係咁覺得
心思思唔信邪都搭人幫我買
點知 真係勁乾 又遮唔到毛孔 個底已經有打底保濕 用緊TO 既NMF
但油肌用應該唔錯

有無保濕粉餅推介乾肌用?

[/member]
加唔到密
唔該絲打

呢張圖係四色嘅golden goddess / dolce vita

呢個係stars in your eyes

可能係我嗰兩盒四色用得太耐啩
不過佢啲眼影係啱新手
中等顯色 配色比較四平八穩
member同member之間唔可以有空位
佢啲閃的確會飛粉
我有幾次用都會飛到入隻眼入面
所以落完妝要用洗眼水
試下雪肌精cc同covermark lx
上網見過啲case係 你同返cp講 叫佢寄返啲新既俾你 但執錯左既cp應該唔使你俾返佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞