【勿助長代購勿提L’Oréal group/第一頁有懶人包】化妝品護膚品討論#99

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
我今次買colourpop勁快就收到!12月8號俾錢 11號就話送 17號已經收到 可能因為我淨係買得一粒胭脂所以快啲
Drunk elephant 梗係買loreal 告緊佢嘅c-firma
反而我睇左d內地同台灣review
好多都話得3隻閃靚,其他色都麻麻地無特別
800買3粒閃唔太值
所以自我滅火了
因為我哋捕咗幾日都冇貨 可能尋日冇睇就miss咗
我係滅火筒
我咁睇, tom ford 500幾得4色
Pmg 800幾有10色, 計番係pmg抵d
我上次俾呢度燒到買左, 跟住兩個星期每次化妝都淨係用佢
完全唔想用其他眼影
佢除左閃o個幾格, 其他霧面色好實用, 用來疊色, 打亮都好撚正
買左之後愛不惜手, 想買埋六色系列
我覺得入門可以買左6色試下先
未試過好難感受有咩咁好
你有道理 但燒我唔到既!! (企硬
另外想問絲有冇買CT Stars in Your Eyes Palette?
我買左唔捨得開苞
cheap cheap地我覺得colourpop d掃都唔差
閃粉我通常都係用手指上 or 用silicone brush?
可唔可以分享下點配色
買左未開光
開光
佛珠咁
我都係8號俾錢 11號寄咗 15號到咗香港但一直未收到 我都係得兩樣野
叔叔淫得很絲咪買咗(本身想打似阿信嗰個絲但係好似無禮貌)
仲寫咗論文review

我都摸過
吸引唔到我買
仲記得當日係地鐵望住左阿信張相好耐
好 我搵返個review先
喺呢個post
你撳返由最多正皮嘅留言開始睇就見到
我都係八號俾錢
但仲係pre shipment呀頂
一樣
真係日日用咁滯

樓上絲講嘅stars in your eyes我都買左
等緊集運到港好期待
間唔時記得check下信箱
如果郵差派件時冇人喺屋企會放張卡叫你去郵局拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞