【勿助長代購勿提L’Oréal group/第一頁有懶人包】化妝品護膚品討論#99

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
唔quote
我覺得omi上咀比想像中淺色 但搽個陣真係好順同埋唔乾
比燒打燒到hum hum 聲
番屋企搽住買左既canmake先
有折就去HKTV mall入手
唔敢買
見上網啲色差好多 好驚係好nude個啲
我幾乎日日都用buffet搽全面都好幾個月
我本身啲眼睫毛都好多好長 但係下眼睫毛就少啲短啲
早排見人講buffet 會令眼睫毛增長就照鏡望下

上眼睫毛好似長咗 同埋生多咗
見到睫毛根部個位唔再係一排 有幾條新嘅生上咗
阻住我上眼影

仲有每隻眼都有兩條好短嘅生咗喺眼蓋中間
佢係好似眼睫毛咁向上彎但係幼啲短啲
(我拔走咗)

下眼睫毛真係明顯長咗
我搽到成面生毛....連鼻都生毛....我照鏡見到果時既反應係咁->
我本身都好多面毛 所以唔係好覺眼
我用完buffet 啲皮膚穩定咗好多
之前係咁爆瘡都搽到收曬
勁鍾意用係咁回購用緊第4定5支

有冇家用蜜臘可以脫面毛
我額頭啲BB毛越生越出好鬼麻煩
請問係邊位ba?
上hktv mall見到人話買到假野用完敏感
我通常買唇膏會睇
有色差都起碼出自同一個嘴
比較完冇咁易買錯色
無理由咁耐架 我同你差唔多時間買 一星期就收到
有無問cs?
我個嘴無佢咁淺色 所以好易中招
唔知點解覺得好好笑
正貨有雷射貼紙係盒上面
開頭用係會有少少刺激眼皮, 隔日用等眼皮適應左先 之後就可以轉返日日用
用過dhc,ok既有長到有黑到但用個令月枝野就變色

FYI 又唔係真係好nude既 但唔係想像中個隻色
即係絲打你一晚搽兩種serum上眼睫毛?
定係有唔同用法
係啊! 近期係一晚用兩支!
用左nutraluxe lash md沿眼線位搽, 之後再用KATE睫毛精華搽睫毛 (好似平時上mascara咁)
用完KATE第二朝睫毛有少少curl左 自然既
如果再夾睫毛就冇咁易drop
絲你下次po自己加密好啲
不過好似真係幾靚幾自然
絲打個鼻好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞