【勿助長代購勿提L’Oréal group/第一頁有懶人包】化妝品護膚品討論#99

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
好顯色啊
都係
佢真係清泉 又唔派嘢啲ba又好人
希望唔好好似guerlain咁講完就開始派
勁靚呀隻色
睇咗一排呢個post,比大家燒咗去買Guerlain枝Parure Gold
前幾日去咗試上手 個感覺超滑 好靚
今日收工即刻忍唔住去咗買
蜜粉使用中
想問有無濕疹都岩用既skin care介紹啊?
主要保濕系列

係咪呢隻都啱用
臭手表示掙扎緊
點解pmg可以又extend sale
根本應該一早plan咗係聖誕前完 但佢又要一波波咁局啲人快啲買
大家修眉有咩好介紹?可唔可以講埋搵邊個ba?
上次去過benfit修完起曬粒粒
有冇絲有用眼睫毛啲serum?
可唔可以推介一下
用過三隻
Canmake ($72), Sculp D($150左右), Shiseido ($380)
結論係全部都有效,真係會長咗嘅
Sculp D同 Shiseido有少少澀眼, canmake無事
canmake增長效果為主 要密既話sculp D會好d
但有心理準備起碼2,3個禮拜先見效唔可以偷懶
而家用緊canmake,平平地都算係咁...
Revitalash就未用過,太貴,不了
啱呀
佢成日出限定款好鬼靚
好耐之前喺沙田benefit修 覺得幾好 修得靚又唔痛 嗰陣聽人介紹揾Celia
但後來自己做開facial嗰到每次都會幫自己修埋 就冇再去benefit了 所以只係去左一次
lavish似醬紫色多,唔係好玫瑰
可以睇下guerlain kisskiss金管,我唔記得自己果枝色號等我反去睇下

nutraluxe lash md最有效
我d睫毛長到被同事問係咪植左
好彩我又無乜野,如果絲打見有唔對路就唔好繼續用啦~
我都有用依隻呀!不斷打圈果時真係有啲黑頭粒粒走咗出黎。不過用完我覺得塊面好似食唔淨咁好油,會再用皂洗一次
我用咩落妝都會洗面 所以殘留感對我黎講唔係問題
堅決唔買
應該就出新野
想散貨
絲打用邊款 好用嗎
多數係旺角fancl修 修得好仔細又唔痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞