【勿助長代購勿提L’Oréal group/第一頁有懶人包】化妝品護膚品討論#99

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
其實我想覆寫咗論文review果位絲
無針埋線真心唔痛
之前一路怕痛唔敢做hifu 直至見至人話做v lift仲正先敢試
其實巴打問黎有乜意思
施巴,QV果啲呢?
你去過? 做過咩treatment ?效果點樣 booked 後日去
又唔係咁講 配方唔同
但我會寧願搵個樽仔
一半油(squalene squalane olive rose hip whatever
一半花水
用之前chok佢然後搽
差唔多又唔會有色素防腐
細枝1-2星期既量
用完再倒就得
我上個月係colourpop 買咗野 但到今日都未到 跟住睇下佢去左邊啦..點知一睇 佢原本已經寄左黎香港 但係又唔知點解又寄翻翻去美國 咁姐係點
我之前都試過! 之後佢話我地址錯 但明明冇改過 之前用同一個地址係寄到俾我
之後colourpop話淨係會退錢 而唔會寄返俾我
仆佢個街我本身訂嘅嘢已經賣晒
我平時就係噴花水喺面,按一陣就搽保濕(例如極潤),再噴花水跟住搽油 只要我唔試新嘢其實皮膚都好穩定
個人大左 新陳代謝慢左搞到依家著重護膚
但又無從入手 今日係專櫃兜左好耐
主要想買保濕 但想揀啲成份比較天然既
唔知各位絲打有冇咩牌子推薦

不能只有我睇到
想買佢個碎粉同highlighter palette 超靚
又唔可以咁小事就話人變態嘅
只係我唔知點解佢要咁做我嚇親姐
好不安!我有個colourpop parcel又係顯示到咗香港好耐 但啱啱上tracking網睇 話佢wrongly directed 要redirect 係咪之係會送返美國 定只係再送過嚟
上一包就到咗 同地址 只係早兩日落單
唔明個重點係邊
呢3隻都未用過
凡士同QV似乎多人用D 施巴無乜人提
Facess有
冇做開護膚 可以去連鎖店執一set肌研都夠使 又唔貴
想再平啲可以買無印 但我覺得唔夠保濕
身邊啲男仔friend都係咁介紹佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞