【勿助長代購勿提L’Oréal group/第一頁有懶人包】化妝品護膚品討論#99

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
新post留名
仲等緊好慘
日日都等佢電話 好辛苦

nars嗰句笑到我
依家去緊機場!
勿相認
唔想俾人知我喺連登咁戇鳩咁八婆
可以靠Rouge G相認

絲打safe flight
我都係好中意用canmake quick lash curler 真係好好用
我本身好少用mascara會溶
用佢因為用完佢啲眼睫毛 全日都會好翹
個日無點化妝就咁用佢就好自然
不過枝野好似係咪有分色?
我用黑色 無絲打講變白嘅問題
黑色真係好好用 可以代替mascara 又自然
畢業禮化咩妝好
眼妝諗住用excel 03簡簡單單算
嚟緊去韓國旅行想買支粉底去 試咗Mac studio fox覺得唔錯 但又怕去旅行用太乾 係咪應該買支開架粉底去旅行用 混皮用Rimmel wake me up好冇呢
點解個優惠做咁耐 唔通美國個邊零售真係差到咁
聖誕快樂啊J
我依家好好啊 已經調整好心態啦 隨時可以歸隊同大家分享
講開mascara 我終於用完枝kiss me
買左catie推左十世既etude house curl fix
又真係幾好用 全日都keep到 不過琴日眼底有少少溶
唔知係我內眼線定枝mascara
唔小心負皮咗
期待絲打歸隊
我係用透明色嗰支呀
等我用哂佢買支黑色試下先
絲打我都係勁鍾意ettusais果支!
之前用過canmake但唔知點解勁吉眼 又搽到一撻撻白色咁
本身啲睫毛夾完就塔 搽完mascara好似無搽過野咁
依家我返工淨係用ettusais紅色果支 搽完就好似我啲睫毛天生又長又翹咁
BF個時喺LF買的終於到左
Burberry的base 係回購
Caudalie係俾呢度的絲燒著 折左廿幾蚊澳紙就試下
絲打我啲睫毛同你一樣 夾完搽完都好似無分別咁 ettusais 嗰枝係咩樣架?我都想試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞