HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
有冇人知WK間七仔會變咗咩?? 依家冇咗佢 好唔方便

搬左去太平洋個邊
放marketing書連easy to learn
思方導航
數學書
收ict 書
Telegram Jim
想中醫轉gender /personal growth
邊科好d?
依幾科有無lectuer 係伏/推薦?

搬左去太平洋個邊

呢家搬左?

搬左去太平洋個邊

呢家搬左?

原來係咁 今日冇行過pacific嗰邊

搬左去太平洋個邊

呢家搬左?

原來係咁 琴日冇行過pacific嗰邊
放marketing書計easy2learn marketing
email matthewcheng2403123@gmail.com

巴打我都係204C,今日上堂絕大部分人都有fd一齊,經我目測得好小人單機,所以我可能知你係邊個

利申單機

係,有冇興趣傾下?

咦,巴打你唔係讀hs?

我都單機 可唔可以同你地一組

搬左去太平洋個邊

呢家搬左?

原來係咁 琴日冇行過pacific嗰邊

仲有熟食檔
drop stat啦各位
Lm
啲人話eunice廢 已經做好心理準備
但屌 今日上佢830
真係好撚想死呀!!!!

Eunice 係悶d
但佢份notes最精簡, 係ppt黎
Jessie 果份就word黎
邊個好自己諗
垃圾Amy Chui第一日就sick leave
INTRO TO TM BENNY定DAISY好D阿各位巴絲!!!!
CCN2110 CONSUMER BEHAVIOUR B02C求B01C
放stat書 有意pm

係咪ccn1028?
求ccn1028 stat書
求ccn2019 commu書
其實買書黎做咩
drop stat啦各位

乖啦
又要對多carmen sum一個sem
INTRO TO TM BENNY定DAISY好D阿各位巴絲!!!!

Daisy
求Gender B04A
屌你老母 reg 到邊都見到你 我唔撚想再見到你。。放過我啦!!!!!!!快d drop 走啦。。。我知你都唔想見到我!!!

等你睇下我係cc生活得幾開心

我都好開心 除左見到你果陣
收ccn1028 stat 書
Email:yeung50300@gmail.com
上完中西溝 覺得呢科都幾有趣
有冇巴絲可以調1019 其他時間 我208 撞咗番工時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞