HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike

Lawrence

利申 係佢手中輕鬆奪A

點解我唔覺

唔覺易A?
我都想知點解你唔覺
基本上你肯去con佢功課,佢都會答,C都變A

冇問過
有冇今日收到ICE嘅巴絲

你去邊
Jap1 1019 208求換其他時間 撞左番工
收intro to commu書
Telegram: ccassojai
求好心人同我換
ccn1005 B19 轉B16

祝早日出pool,過3爆4
有冇人比kiki教過mkt?
今日上完tutor feel到佢會嚇走唔少人
完左tutor之後即刻有兩個vancacies
睇得出佢好高要求 所以都有小小淆淆地
收IA, intro to econ 書
telegram: yuuu11

Lawrence

利申 係佢手中輕鬆奪A

我final test 3*/40 , gp project 同兩份paper 都around A

個人認為,其實有溫,用心讀加肯con佢,無乜難度
因為呢科易明,paper易寫,仲要遇到Lawrence 著重你reflection,上堂講授清晰,仼你con佢
其實唯一炒,只會係你test 同gp project 出事

補充:
A2最好比埋相,就算描述得差,見到你張相都知你用心做,印象都好D

勁喎a 哥
EASII Isa B38跪求換B37 換者爆4
有冇人比kiki教過mkt?
今日上完tutor feel到佢會嚇走唔少人
完左tutor之後即刻有兩個vancacies
睇得出佢好高要求 所以都有小小淆淆地

我琴日上左lecture

我final test 3*/40 , gp project 同兩份paper 都around A

因為呢科易明,paper易寫,仲要遇到Lawrence 著重你reflection,上堂講授清晰,仼你con佢

補充:
A2最好比埋相,就算描述得差,見到你張相都知你用心做,印象都好D

勁喎a 哥

最衰無A+ 我有個fd ICT同Jap 1都攞過A+,真係有夠勁
利申 佢reject Poly offer

補充:

勁喎a 哥

最衰無A+ 我有個fd ICT同Jap 1都攞過A+,真係有夠勁

你個fd 係咪果個a0 on9 仔

勁喎a 哥

CC無幾多個on9,可能係都唔出奇

勁喎a 哥

CC無幾多個on9,可能係都唔出奇

唔on9都唔洗入cc la
起身reg科啦
Hong Kong Society CCN2036 208B想換206a/b/c/207a/b
CCN1049 PHY1 202A 想轉202C. 扯埋幾科無得郁。求好心人同我調
收FM書
有意telegram: maryandpeter
eas2 dorcas yung 求評

同問

伏黎 建議儘快REG走
想私調可以點?
竟然eas 有好老師 b26mimi
1個位only
eas2 dorcas yung 求評

同問

伏黎 建議儘快REG走

好伏
放心聽日實有人唔鐘意fankie har 風格 到時醒水rej佢 聽日應該有位
已經有人知道noble lo幾好 由10個竹位得番4個位 應該另唔少人對佢信心大左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞