HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
有無巴打評價下JohnLi Google極都無佢評價

上下咪知lo
今日有師兄講話helen yeh係最好 佢教就會a is yours
好想攞A 依家reg左既係isa chan 為左成績係唔係轉group好?
聽日跪求中醫201/202有位
唔想讀Architecture
CCN2121 IA 本書係咪要買
有冇Ching 放2手?
今日有師兄講話helen yeh係最好 佢教就會a is yours
好想攞A 依家reg左既係isa chan 為左成績係唔係轉group好?

Simple is beautiful, then A is yours .

Simple is beautiful, then A is yours .

唔知有冇人真係拎到A呢

唔知有冇人真係拎到A呢

一開始派果篇academic essay 範文,佢話係佢上年學生拎左A直入hku
有冇人CCT係204C貝貝教架,求group mate
Telegram @ccgroupmate

唔知有冇人真係拎到A呢

一開始派果篇academic essay 範文,佢話係佢上年學生拎左A直入hku

上年佢又係咁講
利申yr2
放2手書

1008 statistics for business student

Managing organisation

有意請email wongwwcc7@gmail.com

唔知有冇人真係拎到A呢

上年佢又係咁講
利申yr2

今日有個email 又推出介佢個個咩self learning
有hku仔大頭
收 2019 introduction of communication 書
收 1030 Eas 書 (English for Academic Writing)

有意請留tg/ email penlihkg999@gmail.com
ccn2230 clinical skills 202A求201A/B
ccn2234 hubio 202B求204A/B/C

telegram: keroro999

巴打我都係204C,今日上堂絕大部分人都有fd一齊,經我目測得好小人單機,所以我可能知你係邊個

利申單機
放ia書
有意留低 聯絡方法
留名
收eas書
收ict書

上年佢又係咁講
利申yr2

今日有個email 又推出介佢個個咩self learning
有hku仔大頭

佢真係好有heart教書

巴打我都係204C,今日上堂絕大部分人都有fd一齊,經我目測得好小人單機,所以我可能知你係邊個

利申單機

係,有冇興趣傾下?
有無人放intro to mkt textbook? 其實有無用
放ia書
有意留低 聯絡方法

有意 telegram @genworhiyou
有冇人比ben kf wong教過

差到不堪

完全唔知佢做乜鳩
請問有冇d class既tutor list 想知下個老師名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞