HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
有無人聽日上sandy jap 1?

自求多福
請問有冇d class既tutor list 想知下個老師名?
唔該巴絲們

睇番個subject timetable咪有

Thx巴打,但係得個class number 地點時間渣喎?係邊到禁?

email

真係唔該哂絲打
check漏email
Thank you

客氣了 祝過3爆4
add drop神
求保
add drop神
求保祐
放CCN2138 THE EVENTS INDUSTRY Copy $50
放stat書
有意留聯絡方法
想收本EAS綠色/橙紅色書,些些
收marketing 2003 同 easy2learn,
please email apwestdoor898@gmail.com🙏🏻💪🏾
屌你老母 reg 到邊都見到你 我唔撚想再見到你。。放過我啦!!!!!!!快d drop 走啦。。。我知你都唔想見到我!!!

上天的安排
收marketing 2003 同 easy2learn,
please email apwestdoor898@gmail.com🙏🏻💪🏾

emailed
放書
CCN2101 Financial Accounting 95%新
CCN1008 Mathematics and statistics for college students 90%新
收書
Marketing Easy2learn 同 eas
Telegram @hkccnotes
屌你老母 reg 到邊都見到你 我唔撚想再見到你。。放過我啦!!!!!!!快d drop 走啦。。。我知你都唔想見到我!!!

上天的安排

屌你啦!!
放Marketing essentials 同easy 2 learn
Telegram @hogor
有無人聽日上sandy jap 1?

自求多福

有無人想換書
CCN2004 Management (13th Edition) 全新
CCN2101 Financial Accounting 全新
換/收
Marketing Essential (7ed) + Easy2Learn
https://telegram.me/OfferGod
有冇人CCT係204C貝貝教架,求group mate
Telegram @ccgroupmate

巴打我都係204C,今日上堂絕大部分人都有fd一齊,經我目測得好小人單機,所以我可能知你係邊個

利申單機

係,有冇興趣傾下?

咦,巴打你唔係讀hs?

等你睇下我係cc生活得幾開心
Lm
啲人話eunice廢 已經做好心理準備
但屌 今日上佢830
真係好撚想死呀!!!!
有沒isa chan放出黎? 差呢個 我想換

你依家係咩?
有冇人知WK間七仔會變咗咩?? 依家冇咗佢 好唔方便
放stat書 有意pm

南座有新7仔大一倍
HO 求B09B Jamie 轉B07B Rachel

南座有新7仔大一倍

係Pacific coffee 隔離
有無人放intro to mkt textbook? 其實有無用

本黑色好有用 你係咪要?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞