HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike

我而加同個朋友都一齊reg到204C
做到同學啦

咁依家係咪得你同你朋友2個人?如果係介唔介意同我一組做gpmate啊?我仲未識到人

Telegram傾啦

我Tg係keroro999
希望可以同到你一組啦
中醫B04d轉B04c

收accounting書 ccn1041/2101

https://telegram.me/cor5544

你係咪著黑絲條女?

唔係
helen班
收ccn1028 stat同 ccn1041 account
telegram : hkcc15
email : L1997518@gmail.com
有無year1買咗transcription已經收到

收左

等佢通知定點

Intro to econ b05c轉b13b
靚時間好lecturer黎,只是想整靚時間表先轉
幫朋友問

中醫201c轉201b
可以比錢換😭😭😭😭😭😭😭😭

另外 accounting for non-business student 203A 想轉 ccn2015 201任何一組😭😭😭

應該冇人理我
中醫B04d轉B04c

收accounting書 ccn1041/2101

https://telegram.me/cor5544

你係咪著黑絲條女?

唔係

你係邊個
Intro to econ b05c轉b13b
靚時間好lecturer黎,只是想整靚時間表先轉

B13b有兩個位岩岩
有無year1買咗transcription已經收到

收左

等佢通知定點

打去office問啦
有無爆4既同學仔講下溫書方法,利申英文差😭

上完一堂Lecture即刻清 上Lec前查晒唔識既字
最好睇埋Extra Readings
份份Asm都要做好 MT拎9成分
做好啲Time Management
老早做好啲比左Guideline既野 多啲問老師
加油

利申:社科 豬pa 4

咩stream
今個sem我都要咁做

加油

咩stream
今個sem我都要咁做

每個sem week1我都同自己講唔好走堂 返返吓就無左回事了

加油

咩stream
今個sem我都要咁做

每個sem week1我都同自己講唔好走堂 返返吓就無左回事了

走堂係必做架喎
不過係睇下係為咩走囉
你知道嗰堂好廢咁咪唔好上囉

me week one已走廢堂

咩stream
今個sem我都要咁做

走堂係必做架喎
不過係睇下係為咩走囉

我大多數係因為眼訓

我有
留email俾我ok ma?

我有accounting書 ccn2101
留email俾我ok ma?

Telegram啦

我冇Telegram
上年買落左本二手fa書 有無ching要
中醫 A05B想轉A04C 或者gender A01A

A04D你要唔要
中醫我A04D
想要A05B/A02A

05B好似有位

應該無左啦

咩stream
今個sem我都要咁做

走堂係必做架喎
不過係睇下係為咩走囉

我大多數係因為眼訓

中醫有冇人放201D
201B換
中醫 A05B想轉A04C 或者gender A01A

A04D你要唔要

撞咗第二科
CCN 2002(Econ) 202A 想轉 CCN 1041 202B
中醫有冇人放201D
201B換

我有興趣 點聯絡
中醫我A04D
想要A05B/A02A

05B好似有位

係咪比人搶左啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞