HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
CCN1003 留金騰
CCN1028 Kwong cheung Wong
CCN1029 Janet Ho
CCN2018 Cecilia Pun
CCN2019 朱寶盈

真心問有邊個伏

Janet ho 祝你好運

點解 巴打可可以講多啲
仲有其他呢?

吾你老母
16:50放中醫b04b一位

放左了
求CCN1049 202C 調 202A
求CCN1049 202C 調 202A

打錯 202A 轉202C
有冇人知Eas1 Ada Young教得好唔好
係唔係killer

比佢殺左啦
有冇中醫想轉ccn1041又係202c
開sem 又嚟社交恐懼症
ccn1022 b05a 想轉 b03a/b
2031 Stat 201B求201A
ccn1022 b05a 想轉 b03a/b

唔需要喇
星期五下午堂究竟係咪會取消?啱啱lcheck email見到lecturer話see you coming friday

At least 入到先

你啱

我反而想走 中醫換Gender / Personal Growth /Psycho

你咩gp
中醫04D求03C位!
想轉ob 03B/mo 10B但成日無郁過

我放中醫 我係04D
如果有1萬會唔會有isa 個位? 但佢局入helen yeh?
各位巴打知唔知上年係大約幾時出sem1嘅dean list
好想試下入dean list嘅感覺係點

上年
sem 1 Feb 4
sem 2 Jun 29
開sem 又嚟社交恐懼症

好似個個有晒圈子咁
點插入去
如果有1萬會唔會有isa 個位? 但佢局入helen yeh?

我今日上完,連組都分埋

我今日上完,連組都分埋

邊組
INTRO TO TM BENNY定DAISY好D阿各位巴絲!!!!

求解答!! 答者過4爆4.5 收盡offer 早日出pool!!!
放stat書 可換Fa書

我都單機 可唔可以同你地一組

你都204C?估唔到呢到竟然都揾到gpmate

係呀 留低Tg?

我Tg係keroro999
星期五下午堂究竟係咪會取消?啱啱lcheck email見到lecturer話see you coming friday

追post啦 有人問過又有人答過 係1900後嘅堂取消 但cc嘅堂剩係上到1830 所以唔關事 下午堂都要繼續上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞