HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike

未呀 你咩組 小弟想調去b37

b37分好哂組喇

下 我冇返到。。仲有冇組有位剩

有兩組有位淨
Hello
想問下有冇巴打CCN 2234 hubio2係 203B班?
如果可以同我換吧🙏
利申201c Fiona 教

我可以比多個clinical skill Ella/ CCT 貝sir你!
Plz!

CCT可唔可以用貝貝換貝貝
我想同番個朋友一齊上堂

我係貝貝係203C
表示Clinical skill 201C想換201B/201A🙏

Clinical 非201
我CCT 204C想要204B
aor 201b求隊友
數學(stat)frankie教 是否伏

CCT可唔可以用貝貝換貝貝
我想同番個朋友一齊上堂

我係貝貝係203C
表示Clinical skill 201C想換201B/201A🙏

hi巴打,我都係cct 204C喎,我自己reg左入貝貝但係一個fd都無

b37分好哂組喇

有兩組有位淨

唔該
收ccn 1028 stat 書
留telegram

Telegram : winnie1234
OB b02b求轉
ccn2003 b02c想轉去b02b
OB b02b求轉
ccn2003 marketing b02c想轉去b02b
跪求日文1019 204想轉208
求2031 Stat 201A 我201B
1030 Eas b03 Zoe 想轉b02 tony

b37分好哂組喇

有兩組有位淨

唔該

Ching可唔可以同你調 我B38星期二上足10個鐘 求換
有無year1買咗transcription已經收到
有無year1買咗transcription已經收到

收左
有無爆4既同學仔講下溫書方法,利申英文差😭

上完一堂Lecture即刻清 上Lec前查晒唔識既字
最好睇埋Extra Readings
份份Asm都要做好 MT拎9成分
做好啲Time Management
老早做好啲比左Guideline既野 多啲問老師
加油

利申:社科 豬pa 4
CCN1035 求206B
本身206A 想同fd一齊上

我係貝貝係203C

hi巴打,我都係cct 204C喎,我自己reg左入貝貝但係一個fd都無

Hi又係你既
但係我想同朋友上 所以想要204B
1030 Eas b03 Zoe 想轉b02 tony

CCN1034 求 201B/201C
原本係204B
有無人中醫A04A想轉A04D
我有a04D
我想reg hksoc 205個癲婆堂
有冇人cct想b02c轉b02a
Eas2 b37轉b15
有冇人cct想b02c轉b02a
Eas2 b37轉b15

不如試下同我換b38 有組
有無人中醫A04A想轉A04D
我有a04D

A02A/A04A/A04B都無問題
Telegram 我 offerrgod
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞