HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
收ccn1041 account 書(2015)
https://t.me/cckkkkk
收CCN1004 CCT 思方導航 同 CCN2121 IA書
最好連埋ASM MT卷 或者 Group Project
Telegram: @genworhiyou
INTRO TO TM BENNY定DAISY好D阿各位巴絲!!!!

小弟之前讀HM
Elective 揀Intro TM
DAISY條臭西 kill到我差d meet 唔到offer

對唔住 忍唔住笑左
多謝你肯答我
祝你收盡offer
中醫202D想要202A or B
中醫202D想要202A or B

202a想要202d
[quote]
Lawarence

Cassini

Lawrence

利申 係佢手中輕鬆奪A
INTRO TO TM BENNY定DAISY好D阿各位巴絲!!!!

小弟之前讀HM
DAISY條臭西 kill到我差d meet 唔到offer

對唔住 忍唔住笑左
多謝你肯答我
祝你收盡offer

上左岸了
讀埋今個sem就畢業
不過都承你貴言希望收到理想Job Offer
同學仔都要比心機呀
有咩不明白即管問
答到實答
求中醫202c轉202a
放書
CCN1024 PUTONGHUA FOR COLLEGE STUDENTS
CCN2002 INTRODUCTION TO ECONOMICS
CCN2004 MANAGING ORGANISATIONS
telegram: @KenA0

巴打 有興趣CCN1024
不過唔係幾識用tg 求add
Telegram: @Sunmerium
想轉major要點搞呀

唔通依家真係比錢先得?

唔洗呀 你讀夠credit畢業就有major顯示係你張cert架啦

小弟之前讀HM

對唔住 忍唔住笑左
多謝你肯答我
祝你收盡offer

上左岸了
讀埋今個sem就畢業
同學仔都要比心機呀
有咩不明白即管問
答到實答

poly既 hotel and tourism management - broad discipline係咪唔收year 1
[quote]
Lawarence

Cassini

Lawrence

利申 係佢手中輕鬆奪A

點解我唔覺
CCN 2121 ia
B05C 跪求B05A
想同返啲frd一齊上
做下好心啊唔該

平放Intro to econ notes+書
Commu notes+書
有意Telegram xxches

Cassini

Lawrence

利申 係佢手中輕鬆奪A

點解我唔覺

唔覺易A?
我都想知點解你唔覺
基本上你肯去con佢功課,佢都會答,C都變A
[quote]
Lawarence

Cassini

Lawrence

利申 係佢手中輕鬆奪A

對唔住 忍唔住笑左
多謝你肯答我
祝你收盡offer

上左岸了
讀埋今個sem就畢業
同學仔都要比心機呀
有咩不明白即管問
答到實答

poly既 hotel and tourism management - broad discipline係咪唔收year 1

你今年year 1?
過往就係唔收
淨係收year 2
同埋即使你係year 2
SHTM都好少收你入year 1
可能小弟見聞淺薄,我就未聽聞過收去year 1 BD
換句話說,year 2收你就直接上year 3
好彩既就UGC,唔好彩就SF,更唔好彩就 SPEED

上左岸了
讀埋今個sem就畢業
同學仔都要比心機呀
有咩不明白即管問
答到實答

你今年year 1?
過往就係唔收
淨係收year 2
[[但無記錯既話好似(係好似),interview時會有張紙比你剔會唔會考慮year 1 or year 2 entry]]
好彩既就UGC,無咁好彩就SF,唔好彩就 SPEED

上左岸了
讀埋今個sem就畢業
同學仔都要比心機呀
有咩不明白即管問
答到實答

你今年year 1?
過往就係唔收
淨係收year 2

我今日上左條臭西半堂 就reg走左
Benny係好人 雖然比分都係超緊 但有tips

Cassini

Lawrence

利申 係佢手中輕鬆奪A

我final test 3*/40 , gp project 同兩份paper 都around A

個人認為,其實有溫,用心讀加肯con佢,無乜難度
因為呢科易明,paper易寫,仲要遇到Lawrence 著重你reflection,上堂講授清晰,仼你con佢
其實唯一炒,只會係你test 同gp project 出事

Lawrence

利申 係佢手中輕鬆奪A

我final test 3*/40 , gp project 同兩份paper 都around A

個人認為,其實有溫,用心讀加肯con佢,無乜難度
因為呢科易明,paper易寫,仲要遇到Lawrence 著重你reflection,上堂講授清晰,仼你con佢
其實唯一炒,只會係你test 同gp project 出事

補充:
A2最好比埋相,就算描述得差,見到你張相都知你用心做,印象都好D

上左岸了
讀埋今個sem就畢業
同學仔都要比心機呀
有咩不明白即管問
答到實答

你今年year 1?
過往就係唔收
淨係收year 2

係呀year1 曬左個位添non jupas

你今年year 1?
過往就係唔收
淨係收year 2

我今日上左條臭西半堂 就reg走左
Benny係好人 雖然比分都係超緊 但有tips

巴打你reg左入邊班?
Hong Kong Society CCN2036 208B想要206a/b/c/207a/b
有無同學想換 我CCN2101 Fa B10A 純粹想reg靚個時間表
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞