HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
求 marketing easy2learn

你淨係要easy2learn ??
留個telegram ok
放marketing 本書+easy2learn
有意留telegram
放marketing 本書+easy2learn
有意留telegram

https://telegram.me/OfferGod
有冇讀Hong Kong Society CCN2036 class 206/207 既巴絲可以同我調?208B
可以既留個telegram
Hong Kong Society CCN2036 208B轉206a/b/c/207a/b
又unsuccessful
中e B04C轉B01C/B
好心人放位
想問琴日indicate左preference 但send左email嚟話unsuccessful 到今日冇再indicate過 點解又send unsuccessful 嚟既?因為已經唔想轉 驚無啦啦又轉到
想問琴日indicate左preference 但send左email嚟話unsuccessful 到今日冇再indicate過 點解又send unsuccessful 嚟既?因為已經唔想轉 驚無啦啦又轉到

因為你冇取消到,佢會繼續幫你

姐係我可以隨時取消?
知唔知Eas(business) Wendy Lee伏唔伏?因為上個sem比helen yeh kill左 今個sem又reg唔到franco or isa

姐係我可以隨時取消?

去番indicate 個版撳delete就得
放書
CCN1024 PUTONGHUA FOR COLLEGE STUDENTS
CCN2002 INTRODUCTION TO ECONOMICS
CCN2004 MANAGING ORGANISATIONS
telegram: @KenA0
收IA 同marketing書
留telegram啊唔該
希望各位師兄幫下手
我係 hdme yr2嘅學生
cgpa 3.71 dse best5 21分 有3322
如果報polyu ME BSE 會唔會太博
邊一科比較穩陣?
如果報polyu bd engine 知唔知以往嘅conditional offer係幾多?

巴打點解唔問自己program leader 佢一定有少少過往學生嘅升學資料
又要對多carmen sum一個sem

明明本身係Pamela

Marketing redearch
有冇今日收到ICE嘅巴絲
INTRO TO TM BENNY定DAISY好D阿各位巴絲!!!!

小弟之前讀HM
Elective 揀Intro TM
DAISY條臭西 kill到我差d meet 唔到offer
INTRO TO TM BENNY定DAISY好D阿各位巴絲!!!!

小弟之前讀HM
Elective 揀Intro TM
DAISY條臭西 kill到我差d meet 唔到offer

Benny無比佢教過,但知道佢好好人
同埋TM HM既同學仔
真心奉勸你地如果收到其他UGC offer
要好好考慮acc唔accept SHTM offer
尤其是做唔夠960既同學
Chur撚爆你
CCN2003 INTRO TO MKT

14B換13A
都係kiki教
有冇人知EAS II Noble Lo 教得好唔好?比分緊唔緊?
收ccn 1028 stat 書
留telegram
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞