HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
放書(副本) + 齊Notes + 齊Assignment
1. CCN2187 Biological Psychology
2. CCN2189 Developmental Psychology

有意留低email

未呀 你咩組 小弟想調去b37

b37分好哂組喇

下 我冇返到。。仲有冇組有位剩

有兩組有位淨

唔該

Ching可唔可以同你調 我B38星期二上足10個鐘 求換

你B38我撞左時間

Ching B37?
Fa b10b轉b10a

Clinical 非201
我CCT 204C想要204B

hi巴打,我都係cct 204C喎,我自己reg左入貝貝但係一個fd都無

Hi又係你既
但係我想同朋友上 所以想要204B

其實我都想要204B,但係同其他堂撞左時間
btw你204C係自己一個定點?可能你會知我係邊個
點解咁多人想要b37
連franco都唔要
點解咁多人想要b37
連franco都唔要

都係得我一個想要b37姐 想gp番上個sem既戰友
有無爆4既同學仔講下溫書方法,利申英文差😭

上完一堂Lecture即刻清 上Lec前查晒唔識既字
最好睇埋Extra Readings
份份Asm都要做好 MT拎9成分
做好啲Time Management
老早做好啲比左Guideline既野 多啲問老師
加油

利申:社科 豬pa 4

😭😭😭😢😢😢好勁呀你
唔好咁對helen yeh 啦 成40個位呀
唔好咁對helen yeh 啦 成40個位呀

會唔會一班得2組 咁搞法
Intro to econ b05c轉b13b
靚時間好lecturer黎,只是想整靚時間表先轉
Mkt b14b kiki 求b13A 都係kiki
邊個調ccn2036 205c比我 我比隻豬佢
有冇fa barbara b01 3個位 有3個b02d想換

未呀 你咩組 小弟想調去b37

b37分好哂組喇

下 我冇返到。。仲有冇組有位剩

有兩組有位淨

唔該

Ching可唔可以同你調 我B38星期二上足10個鐘 求換

你B38我撞左時間

Ching B37?

喺咪有b38?
轉唔走FA就乜柒都轉唔到
有冇人想要FA B07A
B29可以同helen yeh單對單
中醫04D求03C位!
想轉ob 03B/mo 10B但成日無郁過

我放中醫 我係04D

你放咗未 想轉gp
中醫04D求03C位!
想轉ob 03B/mo 10B但成日無郁過

我放中醫 我係04D

你放咗未 想轉gp

Negotiations 位啊
求好心人放個ccn3102位
CCN2049中西溝 B02B想轉B02C
Ben kf係咪真係會lecture點名?
Negotiations 位啊

快撚啲俾個位來

我放中醫 我係04D

你放咗未 想轉gp

幾時放 想轉gp
有冇人EAS2 係B09
可以用B38換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞