HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
有冇有心人想轉組
Econ B04C想轉B04B 或者掉轉
見者爆4 轉者出pool🙇
放stat書
有意留聯絡方法

Telegram @yeung503

你咩班?

reg走了 聽fd意見

你原本B59?

點伏法? 我覺得幾好唔知reg唔reg走好
中醫位啊
有冇人CCN1035 Art of Reasoning 想206B轉 206A啊
中醫位啊

同求

reg走了 聽fd意見

你原本B59?

點伏法? 我覺得幾好唔知reg唔reg走好

點解你覺得好?教過你?我唸緊轉唔轉走但撞時間
有冇有心人想轉組
Econ B04C想轉B04B 或者掉轉
見者爆4 轉者出pool🙇

同問econ B04B想轉B03B,有冇人肯?
感動 中醫終於塞到入去
Ccn 2191
Introduction to social services in Hong Kong
203A求轉202C or 204A or 204B

有意留tg
Blaw b01換b02 有無巴絲放下位
求中醫b05D
放stat書
有意留聯絡方法

好想要b4c 見到有位都轉唔到
放stat書
有意留聯絡方法

頂覆錯

sorry巴打係咪我攞咗你個位
CC 2121 ia
B05C 跪求B05A
想同返啲frd一齊上
做下好心啊唔該
CCN 2121 ia
B05C 跪求B05A
想同返啲frd一齊上
做下好心啊唔該

放書(副本) + 齊Notes + 齊Assignment
1. CCN2019 Introduction to Communication Studies (Hold)
2. CCN2187 Biological Psychology
3. CCN2189 Developmental Psychology

有意留低email
今日reg到一科 想問聽日係咪就跟新time table返?

btw ECON B09B 想換B09C
[quote]今日reg到一科 想問聽日係咪就跟新time table返?yes
有無巴打評價下JohnLi Google極都無佢評價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞