HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
有冇人cct想b02c轉b02a
Eas2 b37轉b15

不如試下同我換b38 有組

多女

不如試下同我換b38 有組

多女

Eas b38唔得呀
講錯 cct係b05c轉b05a

未呀 你咩組 小弟想調去b37

b37分好哂組喇

下 我冇返到。。仲有冇組有位剩

有兩組有位淨

你都係b37?

有兩組有位淨

你都係b37?

我都係

有兩組有位淨

你都係b37?

我都係

你gp proj係做咩topic
話唔定你同我一組
想問cct b04b tut第一堂有冇話分組個d
我啱啱調左入黎
ccn 1103 introduction to tourism
想用b03A換b03B 或者係用b03B換b03A
想兩個一齊上
換者過4爆4.5 收盡offer 早日出pool
Cct b09b想轉b05c
有無b05c嘅人?
Franco新鮮B01 求換Isa B37
B38 isa 上堂lecture有冇派到note?

未呀 你咩組 小弟想調去b37

b37分好哂組喇

有兩組有位淨

唔該

Ching可唔可以同你調 我B38星期二上足10個鐘 求換

你B38我撞左時間
竟然有isa 同franco
有無人中醫A04A想轉A04D
我有a04D

A02A/A04A/A04B都無問題
Telegram 我 offerrgod

有無人中醫A04A想轉A04D
我有a04D

A02A/A04A/A05B都無問題
Telegram 我 offerrgod

Noble lo都話好野黎 已經縮減至4個 另外b29果班就黎有20個位 隨時得幾個人上 留係到果d分分鐘仲係走堂 好想reg入去比佢同我單對單上堂比佢照顧下

有兩組有位淨

你都係b37?

我都係

喺 b37 佢上堂有冇講今堂要帶啲咩黎上
有無year1買咗transcription已經收到

收左

等佢通知定點
唔fig大家啦 本身joyce1個位都比人搶埋 依家最好既應該係mimi 2個位
1015 Healthy Living
B01C想轉B01A
PM
急報 Joyce 05 1個位!

有兩組有位淨

你都係b37?

我都係

喺 b37 佢上堂有冇講今堂要帶啲咩黎上

冇 佢準備左俾我地

醒wo isa chan轉wendy lee
麻煩想b37轉b15既人係4:49分18秒準時reg走 搵咁人比b15你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞