HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
ccn2005 ob b04b求b03b
ccn1006 b38求b28

唔會有嫁啦絲打

屌,問下可能仲有機會
放stat書 有3本 ccn1008
有意留email

仲有1本MO書 ccn2004
跪求CCN2189 DEVELOPMENTAL PSYCHOLOGY位
放:202C
求:201C
Telegram:benny0303

急!薄酬!
CCN 2035: Values and Ethics in Daily Life.伏唔伏?有無令grade ?教啲乜?有乜做?
放ia書
有意留聯絡方法
有b26 m都係mimi教
放ia書
有意留聯絡方法

幾錢
我想問下中化伏唔伏? summer 無野揀得落手

想中醫轉gender /personal growth
邊科好d?
依幾科有無lectuer 係伏/推薦?

Gender Cassini 好
Personal Growth 我個frd A左
佢話簡單

Cassini好淫
放ia書
有意留聯絡方法

幾錢

你出?
報speed係咪要交埋$150?
好似係今晚deadline
求解答!

原因係?
我想問 intro to econ Andy tai 係咪伏
謝謝各位

原因係?

瘋狂背文言文 有killer
報speed係咪要交埋$150?
好似係今晚deadline
求解答!

我想問 intro to econ Andy tai 係咪伏
謝謝各位

大伏 其它科比佢教過

原因係?

答問題可以用白話文
利申a+
2049 中西cul
B04A換B04C/B04C換B04A,好想一組

2031 Statistics 手揸B01C,想要B01D

1103 Intro to Tourism 手揸B02C Daisy,想要Benny

有興趣email changegroup4@gmail.com

祝爆四上ugc
幾時先派UST offer
Sem 1 dean list幾時出
是咪有錢收
如果有幸year1走到是咪有錢都冇得拎
放 CCN2004 MO書
CCN1007 ITB書
CCN1008 Stat書
有意telegram: abo12396678

原因係?

答問題可以用白話文
利申a+

You win
push

答問題可以用白話文
利申a+

You win

唔伏
文言文唔使背
會問原文出處但有好多hints
最好上足堂同reg benny
Project B咗照A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞