HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
收ccn2019 intro to communication studies 書
最好有埋asm project 供參考
有意回此post
收Mkt Eas書
有意留telegram

Push

Tg: restingbitchfacee
收ccn2019 intro to communication studies 書
最好有埋asm project 供參考
有意回此post

同求
Crystal世界第一
收EAS書

唉是鬼但
我都唔想有d無禮貌既gpmate
唔需要學霸gpmate
肯聽肯做就得

絲打,即係宜加得番你個組同冇番嘅未分好組?

唔係 而家有2組得3個人 一組男一組女

原來係你 好sad本身都諗住搵佢地 點知頭也不回咁走左
Art of reasoning 204A想換203A
Crystal世界第一

有沒人知佢幾歲 ?
Crystal世界第一

有沒人知佢幾歲 ?

仲已經係dr
Crystal世界第一

有沒人知佢幾歲 ?

仲已經係dr

應該3字頭冇走雞
近睇已經有斑

Btw 佢教得非常好
佢D手指甲好得意
有無中醫既朋友想換STAT

想同FD一齊讀但首先要REG到呢科先

GMAIL: eddieman0906@gmail.com
Dorcas yung 係咪真係好伏 轉唔走係咪等死

wendy lee noble lo dorcas mok 同mitam lau都有位 今日mimi有1個位你都唔轉 有成粒鐘

wendy lee noble lo dorcas mok 同mitam lau都有位 今日mimi有1個位你都唔轉 有成粒鐘

D人話Wendy 伏 其他唔知點

點解今朝唔轉mimi呢?

冇mon 實 同今日見到幾班都撞時間 如果你講個幾個都ok 聽日先再試

冇mon 實 同今日見到幾班都撞時間 如果你講個幾個都ok 聽日先再試

你係B幾多既班?
咩班
收ccn2019 communication 書!!! 影印本都得
有意whatsapp 56294093
賣eas two 書
收ccn1041 account 書
Tg:https://t.me/cckkkkk

你係B幾多既班?

收 中西溝書 要第四版
Pmpm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞