HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
有冇eas2 B32同學仔 你地班分哂組未
中醫到底容唔容易高grade?
secret個個都話大伏

B+唔難嘅

識人最低B+ 最高A+
利申依個sem都讀
想知kiki係咪真係比分比得好嚴

利申 mkt A+ kiki教

師兄more please
Mt final好高分? present asm又如何?

我無番去view 卷
mid term錯兩題 assignment pj A
其實cc lecturer好多都係睇人比
你令佢鐘意你 佢自然就比A嫁啦
識人其他科明明mid term assignment 垃圾咁 都pass 到
放書(副本) + 齊Notes + 齊Assignment
CCN2187 Biological Psychology

有意留低email

利申 mkt A+ kiki教

師兄more please
Mt final好高分? present asm又如何?

我無番去view 卷
mid term錯兩題 assignment pj A
其實cc lecturer好多都係睇人比
你令佢鐘意你 佢自然就比A嫁啦
識人其他科明明mid term assignment 垃圾咁 都pass 到

唔該曬巴打
放stat mo account 書
想問下幾時可以繼續reg
爬文但搵唔到有人講
爬文但搵唔到有人講

6/2 ,7/2
10:00am-17:30pm
爬文但搵唔到有人講

6/2 ,7/2

Go to "view my add/drop time"
有無人想轉去B51 求換
有意留低Email
FA MO ITB 邊科一定要買書

一科都唔洗 FA做past paper

FA要買 tut要用
爬文但搵唔到有人講

6/2 ,7/2

Go to "view my add/drop time"

個時間仲係24/1-26/1
收elementary stat 同introduction to communication studies
CCN1028 elementary stats
CCn2019 introduction to communication studies
Telegram:willbe123
收Ccn2019 too
Telegram:Callmeramos

FA要買 tut要用

我上個sem冇用過,tut全部睇gp mate 本嘢又重
Lecturer send WhatsApp話聽日上堂
Lecturer send WhatsApp話聽日上堂

咩科

識人最低B+ 最高A+
利申依個sem都讀

我個年中醫考試勁多人出貓
拉到出黎冇出貓個d 爛哂grade
屌iss新年假都要返去上堂
放EAS書 綠色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞