HKCC過3爆4 (8)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
放stats書
tg bananabananatt

唔係強制要交,但係通常起碼都交personal statement, reference letter就可能報三大交埋好d

明白 但係如果好似speed咁淨係叫我upload transcript 呢 都係交埋ps好啲?

speed我冇寫ps

Ok
咁ou你有冇報?

唔係強制要交,但係通常起碼都交personal statement, reference letter就可能報三大交埋好d

明白 但係如果好似speed咁淨係叫我upload transcript 呢 都係交埋ps好啲?

speed我冇寫ps

Hkcc學生唔係優先報speed咩 咩都唔洗upload 剩係揀咩programme咩?

speed我冇寫ps

Hkcc學生唔係優先報speed咩 咩都唔洗upload 剩係揀咩programme咩?

係啦 錢都唔洗交住

speed我冇寫ps

係啦 錢都唔洗交住

Hkcc學生免費架
求FA B10A 我用B10B換

用b07a換得唔得

我想要番Jason 你啲fd係B10B?

唔係,而係b10b可以比多一日假我
同埋jason
求eas1書 English for academic studies
Telegram@hkccJason

綠色2015版岩唔岩?
forsales.lihkg@gmail.com

Sent
Intermediate Accounting要買果本書係邊本,moodle乜柒都冇講

係啦 錢都唔洗交住

Hkcc學生免費架

我過左entry admission先搞
Intermediate Accounting要買果本書係邊本,moodle乜柒都冇講

睇Teaching Plan啦 基本上每科要買嘅書 Teaching Plan都有寫到 唔好唔睇就係到問係到屌啦

speed我冇寫ps

Ok
咁ou你有冇報?

應該唔會報,暫時只係報左bu city cu poly
收 CCN2101 Fa書 2本

放 stat書 同 marketing(書+easy2learn)

可以fa書換 stat/marketing

Tg: @dor20170202
放fa書同stat書
Tg: https://t.me/hkccba

用b07a換得唔得

同埋jason

咁你b10a撞左時間? 我為左調mo等我唔洗4個鐘天地堂先諗住調上一班
想問下幾時係下一輪add drop?
仲未出時間
想問下幾時係下一輪add drop?
仲未出時間

6同7號 10-17:30
我想問想洗牙係咪一定要去polyu入面個間先有學生優惠?去其他分店有無架?
點樣去office 私調
我想問想洗牙係咪一定要去polyu入面個間先有學生優惠?去其他分店有無架?

你都要打去book架啦 自己問
不過唔知點解佢個電話打極都打唔通
今日cc網巴開唔開?

你都要打去book架啦 自己問
不過唔知點解佢個電話打極都打唔通

朝早會易打d
因為我聽過有同學係去分店洗 但自己就問過診所話一定要係polyu入面個間 所以先好奇問下
有無巴絲打星期二2:00想一齊食lunch
無刻意同gpmate一齊reg,add/drop,所以好獨
申利170cm,肥毒,中產

絲就應該冇架喇
HEHE巴都可能引到出黎既

中產都要講算啦,唔會有真絲上當

用b07a換得唔得

同埋jason

咁你b10a撞左時間? 我為左調mo等我唔洗4個鐘天地堂先諗住調上一班

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞